Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
PORSCHE 936/76 Martini 300 km Nurburgring 1976-TrueScale Miniatures
Protože jsem do tabulky zapisoval více modelů naráz, přešel jsem svůj další přelom...
po 16letech mam přes 200 modelů 1/18 (nepočítám motorky a jiná měřítka)....
první stovka dala 11let sbírání
druhá stovka 5let
200-tým modelem byl AutoART:
Citroën Xsara WRC n. 16 Rally Cyprus 2005 (AutoART)
po 16letech mam přes 200 modelů 1/18 (nepočítám motorky a jiná měřítka)....
první stovka dala 11let sbírání
druhá stovka 5let
200-tým modelem byl AutoART:
Citroën Xsara WRC n. 16 Rally Cyprus 2005 (AutoART)
Sbírka modelů Citroën
Velká gratulace, každý takový mezník je úspěch, jen tak dál.. Osobně se spíš stovky nedočkám, ale to je přísnými limity sbírky, nebo "nedostupností" některých modelů
No ale dnešní přírůstek je mimo tyto moje limity...vlastně jen proto, že to stojí 1:1 v garáži. Ještě poscháním všechna měřítka, která se u toho vyráběla..
WElly: Opel Astra GTC 2005 (ASTRA H)
No ale dnešní přírůstek je mimo tyto moje limity...vlastně jen proto, že to stojí 1:1 v garáži. Ještě poscháním všechna měřítka, která se u toho vyráběla..
WElly: Opel Astra GTC 2005 (ASTRA H)
První letošní modely.
Tak super, vidím, že se Ti podařilo sehnat Olio Fiata s Alénem.
Já dnes přidám McLarena MP4-12C GT3 od AA, kterého se mi podařilo hodně dobře koupit na eBay v Německu a tento víkend jsem ho zařadil do sbírky.
Já dnes přidám McLarena MP4-12C GT3 od AA, kterého se mi podařilo hodně dobře koupit na eBay v Německu a tento víkend jsem ho zařadil do sbírky.
krása Dali plain modely moc nemusím ale tento je proste super !
modrý Mondial, pekný Mondial
Jo ,povedlo se, ani to moc nebolelo .
Jinak Mc Laren moc pěkný,ještě že nesbírám cesťáky.
Jinak Mc Laren moc pěkný,ještě že nesbírám cesťáky.
Ono to bude asi tím, že není tak úplně plain.Stevko86 píše:krása Dali plain modely moc nemusím ale tento je proste super !
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
gary krásné kousky Peugeot 205 T16 ještě nemám, zkouším počkat zda neudělají ještě nějakou jinou verzi, nejlépe noční Porsche 911, mám v plánu to z Corsiky