OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Výrobce Resin modelů OTTO

Příspěvek od HOPPA »

Mégane III RS se prodávalo ještě dýl-ale už není ;)
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo z každé várky byl ležák co tolik nešel, třeba P 106 tam byl dlouho, ale aby ze 3 novinek (Citroën BX, Peugeot 306, Renault Fuego) které ještě nebyly se žádný neprodal je podle mě špatné...
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No zase to nedramatizuj.Stačí se podívat u jiných výrobců,kolik času jim trvá,než prodají 1500 kusovou sérii-několik měsíců,občas i nějaký ten rok ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo, ale sám víš jak OTTO bylo zatím zárukou bleskového prodeje limitky, vím že udělali 1500ks místo dřívějších běžných 1000ks sérii, ale i tak jsem prostě čekal více. Je to Francouzská firma a edice je Francouzská auta, takže jsem myslel že to zmizí.

Jinak jedna OT: typ BX byl po 2CV druhý nejpočetnější Citroën a ve Francii se jich prodalo mraky...
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No ale 2CV je vlastně kultovní auto.Kdežto BX kromě prodejů ve Francii nic moc.A v OttO nenakupují jen Francouzi ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

No 2,5 milionu aut BX nezmizelo jen ve Francii, v Německu jich bylo také dostatek, samozřejmě méně než Německých vozů...
Sbírka modelů Citroën

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

No chlapi, neviem či ste si všimli, ale napríklad Fuego a aj modrý Renault 11 Turbo už boli vypredané , ale objavili sa znova! Ja typujem, že dali do predaja nezaplatené modely :idea:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

LeonCupraR píše:No chlapi, neviem či ste si všimli, ale napríklad Fuego a aj modrý Renault 11 Turbo už boli vypredané , ale objavili sa znova! Ja typujem, že dali do predaja nezaplatené modely :idea:
U Renaultu 11 Turbo máš pravdu,ale Fuego je úplná novinka ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Musim se OTTA trochu zastat že se nesnaží dělat stejné modely aspoň u mě třeba AX se lyší disky kol a křídlem není to jako třeba AA a Norev kde je opravdu jiná jen barva.

Zender : jiná kola, narázníky, výfuk, křídlo to podle mě je už pro sběratele důvod...
Sbírka modelů Citroën

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

sva57 píše: U Renaultu 11 Turbo máš pravdu,ale Fuego je úplná novinka ;)
Viem, že je novinka, napriek tomu už cez týždeň bolo aj pri ňom "Produit en rupture de stock". Mám v opere pernamentne otvorenú stránku s ich Shopom, stále sa totiž neviem rozhýbať pre P 306 a cez deň viackrát refreshnem stránku práve kôli tomu, či sa zasa niektorý model nevypredá. A to Fuego myslím, že vo štvrtok alebo v piatok ráno bolo vypredané a na obed keď som sa pozeral bolo znova tam! Možno že ide o nezaplatené predobjednávky. Podľa toho predpokladám, že z týchto 3 posledných modelov bude práve Fuego, čo naozaj bude najskôr úplne vypredané.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“