Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od sva57 »

Porsche 964 Carrera RS(AA) a 993 Carrera(UT)-k zelené opět zelená :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Carrera RS: 911 , 964 , 993
Obrázek

komas

Příspěvek od komas »

Porsche 934 RSR v bílé tovární barvě, bohužel pořízeno jako poškozené s chybějícím jedním sklem předního světlometu. Nahradil jsem oba světlomety " sklíčkem" ze Speedstera od Maista, sice to není originál, ale dívat se na to dá ( pokud by snad někdo měl k dispozici jedno takové originální sklíčko navíc, prosím ozvěte se). Pro odlišení od ostatních 934 RSR jsem odstranil bílou barvu i z rámečku světlometu, takže nyní jsou v chromové úpravě.
Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

komas píše:Porsche 934 RSR v bílé tovární barvě, bohužel pořízeno jako poškozené s chybějícím jedním sklem předního světlometu. Nahradil jsem oba světlomety " sklíčkem" ze Speedstera od Maista,....
Mne akurat chyba uz len tento biely kúsok do kompletu Porsche Exot. Patri medzi vyssie drazene Porsche-exoty, tak som sa do toho este nepustal. Viem o jednom v modelarstve jedneho talianskeho letoviska, viac-krat som ho obzeral, zdala sa mi vysoka cena. Teraz uz ta cena je vyhodna, bohuzial tento rok som isiel po Taliansku inym smerom. Tak dufam, ze tam do leta na mna pocka.
Škoda toho svetla, mozno si mohol nechat v bielom tie ramceky, moc by to nebolo vidiet, takto to pritahuje oci. Ale je to celkom dobré.

komas

Příspěvek od komas »

Vlado, když máš sbírku Porsche 934 RSR od Exota jinak kompletní, napiš mi prosím, jak jsou dělaná přední světla u verzí ( zjednodušeně označených) Bosch a Vasek Polak, kde jsou dle fotek přední světla černá. Jsou to kryty přes původní čirá světla, nebo jen barva? Díky.

Obrázek

Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

komas píše:.... Jsou to kryty přes původní čirá světla, nebo jen barva? .....
Pozeral som to a predpokladam, ze je to klasicke svetlo strieknute ciernou matnou. Pozri foto.

Obrázek

Obrázek

Este pripajam nove foto mojho kompletu Porsche 934-935, voci uz uverejnenej starsejfotky mam tam doplnene styri tohotocne prirastky.

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Pěkná sbírka Exotů ;)

komas

Příspěvek od komas »

Vlad píše:

Pozeral som to a predpokladam, ze je to klasicke svetlo strieknute ciernou matnou.
Díky za info a detailní foto, vypadá to spíš na tu barvu. Jinak se připojuji k pochvale a obdivu směrem ke všem těm 934 a 935,
letos jsem sice taky přidal celkem dost přírůstků ( tuším, že 9 modelů), ale pořád mi jich celá řada chybí ( bohužel většinou ty vzácné a těžko sehnatelné - řada Jagermeister, Martini č. 1 a 40, vozy z TransAm) ALespoň mám ve sbírání dále o co usilovat ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Ďakujem za pochvaly. Ako som písal, chcem už iba doplniť biely civil P934 RSR. Chýbajú mi ešte niektoré standoxové farby, ale to je pre mňa mimo realitu a nie že si to ešte kúpiť, hoci jednu z nich mám - P934 Standox Laguna Seca. Tá je celkom pekná, nepôsobi tak nereálne a bola za dobrú cenu, síce bez krabice, tak som to skúsil.
Mám tam dva "špinavé"- finish line, ale som viac za čisté. Jeden z nich - Brumos P934 - malo aj modelissimo za 299,-. Ako som si všimol, vypredalo sa asi ako jeden z prvých. Je to dosť zriedkavý model. Rozmýšlal som dlho nad ním, ale nakoniec som si odtiaľ vzal červeného carousella P935 a plus dalsie tématické kúsky. Balík je už síce doma, ale Ježiško mi ho zabavil a nechce mi dovoliť na ne ani len očkom mrknúť. :(

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tvoje kolekce 934 a 935 od Exoto je Vlado opravdu impozantní. K tomu není co dodat... Ty finish line mě také tak neberou, čistá na startovním roštu je lepší.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Super kvalita za super cenu.Ještě tak kdyby potěšili příznivce rallye,což se asi nestane.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“