WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
ježiš to je Minichamps? podla tych predošlych fotiek som myslel že to je ďalšia farebna verzia od Sunstaru tak pekne PMA, pekne pekne
modrý Mondial, pekný Mondial
http://club-ottomobile.com/en/february/ ... upe-b.html
Vidím v tom nelogičnost - stejné auto,stejná posádka.Tak proč si sakra vybrali předlohu z ME a ne z MS ze stejné sezony ?
Přestože Andruet na Tour Auto dominoval, druhý post na Korsice je přece jen cennější.
Vidím v tom nelogičnost - stejné auto,stejná posádka.Tak proč si sakra vybrali předlohu z ME a ne z MS ze stejné sezony ?
Přestože Andruet na Tour Auto dominoval, druhý post na Korsice je přece jen cennější.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko máš pravdu, oni to asi ale tak neberou a nebo ho udělají schválně později , aby tě donutili koupit oba dva Ale aspon, že udělali zase noční verzi, to ocenuji
škoda že je to resin, ale fakt lákavý model
modrý Mondial, pekný Mondial
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko, krásný archivní kousek, gratuluji.Asi jsi se plácl přes kapsu Ta rampa je super Já mám v noční verzi Pilot.
Ani ne.Za 16 stovek je to určitě koupě roku a to jsem ještě zíral v jakém je stavu.Samozřejmě,že je to čirá náhoda,vždyť koupit letitou raritu za míň než se tehdy prodával se nestává každý den,nemluvě už o té současné.Hold sledování Modelbazaru se někdy vyplatí.
Naposledy upravil(a) racing18 dne 18 pro 2015, 15:21, celkem upraveno 1 x.
Tak to jsi měl opravdu štěstí,také jsem chtěl nějakého letos koupit .
Byli ale za čtyřku a s poškozenýma polepy.
Tak jsem to nachal tak.
Vypadá moc hezky.
Byli ale za čtyřku a s poškozenýma polepy.
Tak jsem to nachal tak.
Vypadá moc hezky.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko tak to je šupa, já to štěstí měl taky kdysi na modelbazaru, s noční Lancii 037 RMC 1983 od Kyosha