WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
tak nafocen model DS3 WRC od Norev 1/18 spolu s modely bburago 1/43 pro porovnání s IXO fotem z veletrhu

Sbírka modelů Citroën
to bude 1/18. Mě by jen zajímalo, jestli IXO tu DS3 bude mít lepší než Norev, pak bych do ní šel.. Když jsem viděl u Foxe Norev, tak jsem ji nakonec nevzal - dávat ji vedle Xsary a C4 od AA mi nepřišlo vhodné.. a AA už se na DS3 asi chystat nebude 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky Barte, jinak info z Foxtoys, dobrá zpráva. "" Octavia bude v obou verzích EVO 1 i EVO2, později i Safari verze, Kresta a další.""
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak IXO se zřejmě vydalo na cestu rally modelu v 1/18. Kromě Pola WRC a DS3 WRC je tato Lancia zřejmě taky v 1/18.

mě celá ta řada přijde jako neotevírací, trochu ve šlépějích wartburgu (neotvírací kov)
Sbírka modelů Citroën
Wartburg, Lada Niva, Volha v měřítku 1:18 nebyla na stánku IXO, ale Replicars, tedy skupina NEO, Premium ClasiXXs...tak nevim jak je to majetkově propojené
Náhodou som našiel foto - krídlo celkom dobré, ale nápis veľký a mriežka divná.rallymodels píše:No tak z tohoto pohledu mě připadá to křídlo na té 205 že není správně,pokud to není nějaká tuning verze,.....

RENAULT 5 ALPINE Gr.2 - Korsika 1979,2.místo

Jako perličku lze považovat,že z celého startovního pole dojelo pouze 14 posádek.
Jako perličku lze považovat,že z celého startovního pole dojelo pouze 14 posádek.
Citroën ds3 wrc IXO od jiného autora, nafoceno ostřeji a lépe

Sbírka modelů Citroën