Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
komas

Re: Porsche

Příspěvek od komas »

Pro inspiraci - vitrína z Ikey po nalepení těsnění kolem dveří a montáži LED svítídla. Zvažuji ještě přidání dalších 4 skleněných polic, ale nerad bych tam pak měl modely jak sardinky v plechovce :x Uvidím, výsledek případně předvedu. :roll:

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Nic ve zlém,ale řekl bych,že pro větší sbírku tudy cesta nevede...to budeš mít jen pár modelů ve vitríně a zbytek pořád v krabicích ;)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Jde spíše o to jak velká sbírka je- např. pro moji sbírku muscle cars tyto dvě vitríny stačí- přidají se skla, takže vznikne 8 polic a když dá člověk do každé 3 modely, tak je z toho rázem 24 modelů na vitrínu. Samozřejmě, že pro Sváťu by vydržela tak necelé 2 měsíce :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Mě se hlavně líbí velice pěkně sestavené ty jednotlivé dvojice. Rozhodně bych přidal police a rozdělil ty výšky napůl, to zdaleka ještě nebude jako sardinky. A další stejně dobře sestavená čtveřice dvojic tomu dá ještě větší šmrnc.
Jinak ale vůbec nejsem příznivcem těchto IKEA vitrín, protože si myslím, že 100% utěsnění proti prachu je zde nemožné. To bys musel snad všechny hrany zalepit lepicí páskou.

komas

Příspěvek od komas »

Děkuji za reakce ohledně vitríny, je mi jasné, že stovky modelů do podobných vitrín prostě nenacpu, nicméně do obývacího pokoje, myslím, pasuje velmi dobře. Modely mám tak víc na očích a mohu je různě tematicky obměňovat ( předtím jsem tam měl řadu 356).Ty další skleněné police nakonec přidělám, pokud máte někdo nějaký tip, jak je připevnit na tu kovovou kostru ( průměr drátěné konstrukce cca.6 mm), budu rád za každý podnět. Pokud jde o prachotěsnost, pak jediné " fugy" byly kolem dveří, mezi ostatními stěnami je plastová lišta, která zcela doléhá na obě stěny a skla jsou dole i nahoře zasazena do drážek. Těsnost kolem dveří jsem vyřešil silikonovým těsněním, skvěle sedí nahoře a dole, problémy jsou na straně dvěří u pantů, kde se dvěře otírají o těsnění a mají snahu ho strhnout s sebou. V zavřeném stavu však těsní dobře.

Ale zpět k samotným modelům.Narazil jsem na " jedinečnou" úpravu modelu Porsche 911 od Bburago, za cenu kolem 5000 kč je k mání. Co vy na to? :lol:

Obrázek

Obrázek

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Pokud po něm toužíš,kup si ho.Jinak,pokud ho někdo upravil,tak to taky zvládneš.Jinak Bburago za 5.000 :?: :o
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Skupinové foto k mému poslednímu přírůstku :D

2x 917 KH , no.35 6h Watkins Glen 1970 , no.3 12h Sebring 1971 , chassis 021 a 020 :

Obrázek

Obrázek

917 KH + 917 LH , no.35 6h Watkins Glen 1970 , no.3 24h Le Mans 1970 , chassis 021 a 043 :

Obrázek

Obrázek

:D 2 x 2 = 917 :D

Obrázek

Obrázek

A jedno speciální foto na závěr LH 1970 a 1971 ( 1970 je o něco delší ;) )

Obrázek

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Další z MARTINI "Psychedelic" barevných kreací, tentokrát na PORSCHE 917 K MARTINI- Kyalami 1970.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Více fotografii ve vyšším rozlišení :geek: na http://jirka-automodely-1-18.galerie.cz ... alami-1970

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Taky vypadá Jirko pěkně :)

greenwolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenwolf »

BaRT píše:Prostě to Porsche okopčilo, ale komukoliv ze zažraných majitelů Porsche to řekneš, tak jen kroutí hlavou a pak ti řekne (protože Porsche má vesměs jako hračku) jak je nepřirozené startovat levou rukou :-)

OT můžeš zkontorolovat modely zda to je správně ;)
Klíček vlevo je tradice u 911 - většina výrobců přenesla klíček na pravo.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“