WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Tak to se dalo víceméně čekat.Ale i tak jsou to ceny oproti konkurenci super 

hlavně ať vydávají, trochu se moc rozšiřují na další značky a novinek málo...
Sbírka modelů Citroën
-
Jirko - já to beru tak, že BaRT sem nahazuje pravidelně novinky,kde to si myslím každý z nás registruje a podrobněji projde to co ho konkretně oslovuje. Takže je to jen duplikace prezentačních fotek, no a proč sem teda dávat fotky od lidí z venku,když o pár dnů později sem dá někdo z nás (CZ) minimálně Svaťa foto komplet.
K ceně - jak píše Svaťa dalo se to asi čekat (zajímavé a dost často modely,které zatím nikým nebyly vydány + limitky) takkže jen využití situace HLADU po těchto modelech a toho,že ví že konkurence dělá masové série za dráž a prodávají se jim dobře.Takže logicky - proč si nevydělat víc? Na druhou stranu když jsme ochotni za model dát běžně kolem 100e a některých případech i 200e a víc není se čemu divit. Navíc my máme smůlu v kurzu. Takže jde pak jen o to zda člověk koupí vše co se vydá,nebo si bude vybírat a kupovat opravdu jen to co ho hodně oslovuje.
K ceně - jak píše Svaťa dalo se to asi čekat (zajímavé a dost často modely,které zatím nikým nebyly vydány + limitky) takkže jen využití situace HLADU po těchto modelech a toho,že ví že konkurence dělá masové série za dráž a prodávají se jim dobře.Takže logicky - proč si nevydělat víc? Na druhou stranu když jsme ochotni za model dát běžně kolem 100e a některých případech i 200e a víc není se čemu divit. Navíc my máme smůlu v kurzu. Takže jde pak jen o to zda člověk koupí vše co se vydá,nebo si bude vybírat a kupovat opravdu jen to co ho hodně oslovuje.
....a já ještě Tondu doplním, že v OttO moc dobře vědí,že na shopech se jejich modely prodávají o 30 a více Euro dráž - tak proč přicházet o prachy...
Na Svaťu se v tomto případě nespoléhej,počkej na mě,když už.
-
Možná si testli se zavedením odnože GT Spirit,kde je asi kvalita totožná s Otto,ale cena vyšší přesto že to dělají v jedné fabrice.BaRT píše:hlavně ať vydávají, trochu se moc rozšiřují na další značky a novinek málo...
Ošahali si že to trh bez problémů bere a tak to zvedli.
Pravda je že se spuštěním GT se spomalilo podle mně Otto. Přesto že většina z vás nesbíra jen rally,ale i jiné auta co vydávají jak pod Otto tak GT, tak za rally těch novinek je relativně málo a začíná se dublovat auto jen v jiném designu.
OttO slibuje další vítězné béčka,tak za pár dní se uvidí zda v Norimberku už něco z toho uvolní. 

Kvalita GT Spirit je přece jenom o stupínek výš než OttO, i když to dělají ve stejné fabrice. Tento rozdíl je vidět hlavně ve finální úpravě.Možná si testli se zavedením odnože GT Spirit,kde je asi kvalita totožná s Otto,ale cena vyšší přesto že to dělají v jedné fabrice.

-
Za mně nejde o vítězné "B" spíš o ty auta,které ještě nikdo neudělal ať už "B" tak ostatní.racing18 píše:OttO slibuje další vítězné béčka,tak za pár dní se uvidí zda v Norimberku už něco z toho uvolní.
Jasně třeba 205 od Solida není v Top kvalitě,ale existuje.
Naproti tomu,když jsem rozkuchal slavnou Fabii S 2000, tak bych řekl že vnitřky měly Solida hezčí než tady a v této souvislosti je teřba vnitřek u Sunstaru - Subaru uplně super.
člověk rád dá 10euro navíc když se pohne kvalita, u OTTO hlavně stěrače by zasloužily něco lepšího a pak interiér by mohl jít zase výše.
Jak píše Sváťa tak s eshopy je to tak že jim nedávají žádnou slevu, tj tvůj nákup je stejný jako u Eshopu, takže to je pak marže.
Novinky OTTO slíbil na veletrhu, loni a předloni měl skoro nejvíc novinek tak letos uvidíme...
Jak píše Sváťa tak s eshopy je to tak že jim nedávají žádnou slevu, tj tvůj nákup je stejný jako u Eshopu, takže to je pak marže.
Novinky OTTO slíbil na veletrhu, loni a předloni měl skoro nejvíc novinek tak letos uvidíme...
Sbírka modelů Citroën