WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Můžu potvrdit,že se jedná o předělávku s použitím suchých obtisků od fy.Air design určených původně na buragáckou šestnáctinu.Ovšemže v tomto případě se na rozšířené Solido absolutně nehodí poněvadž na Rallye Škoda 1974 s ní Hubáček nejel.Ten burágácký transkit jsem kdysi předělal a je tady někde vyfocený v posledních úbytcích.
Nějak nechápu pojem "suchý" obtisk. Jsou tři různé technologie : dekál /decals/ = mokrý obtisk, samolepící fólie /viz. AirDesign/ nebo tampón. Je to česká specialita vydávat samolepku nebo chcete-li samolepící fólii za dekál.
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Já to "oslovuju" takto....... dekál=obtisk a samolepící folie=polep 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Z kvalitou už to zřejmě u výrobcu lepší nebude, už jim jde jenom o zisk. Kde je to staré dobré Kyosho?? Zde ukázka jak mi zmastilo Lancii 037. Křivě nalepené a odrbané dekály. Napsal bych těm šikmookým, ale žádný kontakt jsem nenašel, všude emaily jen na nějaké distributory a i ty jsou nefunkční.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato tak, tak. Asi se vrátím k modelaření a začnu pomalu studovat stříkání patiny. (zašpinění vozu ze závodu) I tak by se to dalo řešit. 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Vyšla od Otíka nová verze Audi Sport Quattro S1 #6 Rally Monte Carlo 1986 - Mikkola/Hertz. Model zřejmě vyšel speciálně pro Audi Ingolstadt. Limitka 500ks.