Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
ASTON MARTIN ONE-77 2009-AUTOart

PORSCHE BOXSTER 987 SPYDER 2009-GT Spirit

Další foto na mém webu :
PORSCHE BOXSTER 987 SPYDER 2009-GT Spirit
Další foto na mém webu :
Z Modelissima
PORSCHE 911 (964) SPEEDSTER 1992-GT Spirit

PORSCHE 911 (997) GT3 RS 4.0 2011-AUTOart

PORSCHE 911 (964) SPEEDSTER 1992-GT Spirit
PORSCHE 911 (997) GT3 RS 4.0 2011-AUTOart
...a jeho předlohasva57 píše:BMW M1 Jägermeister DRT 1982-Minichamps z Modelissima
Mám pocit,že čím víc výrobci požadují za svoje výtvory,tím víc se dopouštějí nepřesností.

[quote="racing18"
Mám pocit,že čím víc výrobci požadují za svoje výtvory,tím víc se dopouštějí nepřesností.
[/quote]
To je bohužel často pravda,ale objektivní srovnání je pouze s odpovídajícím autem.Což v tomhle případě není
Za vrchol "prznění" modelů považuji absenci tabákové reklamy.M1 Marlboro je totální zmršenina.A přitom to mohl být tak parádní kousek

To je bohužel často pravda,ale objektivní srovnání je pouze s odpovídajícím autem.Což v tomhle případě není

Za vrchol "prznění" modelů považuji absenci tabákové reklamy.M1 Marlboro je totální zmršenina.A přitom to mohl být tak parádní kousek

...až na ty záměrně znetvořené loga (příčin proč se tak stalo bude více např. licenční poplatky Philip Morris ), případný zájemce nemusí zoufat,MC zvolil verzi z Hockenheimu,teda bez plných reklam.

https://www.youtube.com/watch?v=gYQkFHwHGQw
https://www.youtube.com/watch?v=gYQkFHwHGQw
Naposledy upravil(a) racing18 dne 04 lis 2014, 09:24, celkem upraveno 1 x.
V případě verze "Marlboro" se mi zdá,že ta červená je na modelu je spíš do oranžova.
Němci už si s tím poradili a decaly Marlboro"už se tam dají sehnat.Pro nás je to zase....jako vždy.....velmi drahá sranda.....
Němci už si s tím poradili a decaly Marlboro"už se tam dají sehnat.Pro nás je to zase....jako vždy.....velmi drahá sranda.....