Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Jo to XM bylo popsané jako TOP stav, je to pro mého kámoše, XM bere přez Sváťu a Xantii jsem mu dohodil v ČR (oba 1/18 Solido a Minichamps)
Sbírka modelů Citroën
-
Si spomínal , že na aukre sa predala oveľa drahšie, takže potom naozaj dobrá cena.
Mám ešte katalóg z roku 1991, tam je v zelenej farbe:

Mám ešte katalóg z roku 1991, tam je v zelenej farbe:

Jo bylo v několika barvách:

Modely kolegy sběratele Tomáše V. (dodělaná žlutá světla a dobarveny disky kol)
http://www.diecast.cz/osmnact/358-Vlajk ... troën-XM-/
Modely kolegy sběratele Tomáše V. (dodělaná žlutá světla a dobarveny disky kol)
http://www.diecast.cz/osmnact/358-Vlajk ... troën-XM-/
Sbírka modelů Citroën
-
Nič v zlom, ale nie to škoda takto "upraviť" model? Ja by som bol skôr za originál. Koľko rokov bol tento model v ponuke - nevieš náhodou?
-
Myslím ako model od Solida, nie originál - to tam nevidím.
jasně že model máš to v článku, hned první věta popisu modelu:
"Tento model patřil mezi první počiny společnosti Solido v nově se rozvíjejícím měřítku 1/18. Solido jej vydalo společně s vozem Peugeot 605 v roce 1990 tedy pouhý rok po uvedení skutečného Citroënu XM."
"Tento model patřil mezi první počiny společnosti Solido v nově se rozvíjejícím měřítku 1/18. Solido jej vydalo společně s vozem Peugeot 605 v roce 1990 tedy pouhý rok po uvedení skutečného Citroënu XM."
Sbírka modelů Citroën
A nevíš,jak starej je Brouk od Solida ? Protože to je docela hrůza..(nekoupil sem ani za 59 korun
)

Nechci se hádat,ale Bburago je teda lepší kousek-má správně oválný světla,celkově jemnější detaily,motor..BaRT píše:tos neviděl toho od bburaga...