Lamborghini
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Lamborghini
to je škoda lebo som čítal že to konečne Aa na SV poriešil...ale mne sa stáva že keď sa s Murcielagom trochu pohrajem a povytiahnem ten nasávač tak akoby sa kusok zasekol a zostal tak ...neviem ako na SV ale na mojom Murcielagu su tie vyklopne diely este z plastu
modrý Mondial, pekný Mondial
Já jsem si to myslel ale třeba na LP640-4 od Norevu to držísva57 píše:Ono to nedrží na žádném Murcielagu od AA-aspoň u mě
Na SV jsou už kovové a tím pádem dost těžké na to, aby držely v otevřené poloze. Proto se ptám, jestli jsem někde něco minul, že by mělo třeba vyklapávací od podvozku, jako některá světla na jiných modelechStevko86 píše:to je škoda lebo som čítal že to konečne Aa na SV poriešil...ale mne sa stáva že keď sa s Murcielagom trochu pohrajem a povytiahnem ten nasávač tak akoby sa kusok zasekol a zostal tak ...neviem ako na SV ale na mojom Murcielagu su tie vyklopne diely este z plastu
FaceBook > uživatel mihals 1:18
Podívej na noreváky,tak aspoň v něčem mají plusmihals píše:Já jsem si to myslel ale třeba na LP640-4 od Norevu to drží
No že by zrovna tohle byla deviza, kvůli který bych kupoval celý model...
FaceBook > uživatel mihals 1:18
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Ale zase musíš otevřít motor.Jinak se to příčí.mihals píše:Já jsem si to myslel ale třeba na LP640-4 od Norevu to drží
Podívej na noreváky,tak aspoň v něčem mají plus
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
Lamborghini Murcielágo LP670-4SV - AA
informační foto
Super Véloce v jednolité kamufláži snad nejvíce vyvolává představu okruhového speciálu.
informační foto
Super Véloce v jednolité kamufláži snad nejvíce vyvolává představu okruhového speciálu.
Tak já přidám SV-éčko zase v trochu jiném barevném provedení, zde detailnější fotky mé poslední novinky :
PS. Bude to první model v mé sbírce, který jsem se rozhodl postavit do vitríny naopak - zádi dopředu. Platí to u mnohých Lamborghini, ale tady zvlášť, že zezadu je prostě hezčí.
PS. Bude to první model v mé sbírce, který jsem se rozhodl postavit do vitríny naopak - zádi dopředu. Platí to u mnohých Lamborghini, ale tady zvlášť, že zezadu je prostě hezčí.
nevím proč, ale při téhle věte mě napadlo, že to samé platí u spoustě ženskýchDali.B píše:PS. Bude to první model v mé sbírce, který jsem se rozhodl postavit do vitríny naopak - zádi dopředu. Platí to u mnohých Lamborghini, ale tady zvlášť, že zezadu je prostě hezčí.