Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
jinak je to spíše raritní kousek, slouží v malém městě cca 1500 obyvatel,
tj to mají jako historické vozidlo
tj to mají jako historické vozidlo
Sbírka modelů Citroën
díky BaRTovi je na cestě dlouho očekávaný model
Z jakého zdroje krasavec pochází ?
Tak se konečně zadařilo...
Teď hlavně aby byl v pořádku. Přece jen za těch 13 let už ty modely prošly pár rukama, často úplně levýma.
Teď hlavně aby byl v pořádku. Přece jen za těch 13 let už ty modely prošly pár rukama, často úplně levýma.
Právě, proto jsem ho musel mít a to i přesto, že už mám tmavě modrou variantu prakticky stejného modelu
Už i v pořádku dorazil a model je jako nový a to i včetně krabice, původní majitel ho zřejmě ani neměl vybalený.
Našel jsem ho na německém ebay a to i ještě za celkem přijatelnou cenu, takže nakonec spokojenost v každém ohledu
Pokud je ta přijatelná cena 250 eur, tak za skoro stejnou cenu kup ještě toho M635 Shadowline Dolphingray.
Věř, že rozdílů oproti modrému a stříbrnému je celkem dost. Je to "faceliftová" verze od roku 1986 bez chromů, s nárazníky v barvě, s většími koly a tenkou linkou pres celé boky.
Za mne nejhezčí M635.
Věř, že rozdílů oproti modrému a stříbrnému je celkem dost. Je to "faceliftová" verze od roku 1986 bez chromů, s nárazníky v barvě, s většími koly a tenkou linkou pres celé boky.
Za mne nejhezčí M635.
opět díky BaRTovi