Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Poslední přírůstky
Moc pěkné modely. Tyhle Tyrrelly se mi líbí.
Sám mám taky jeden kousek, ale trochu menší, v měřítku 1:43 od Tameo Kits.
Tyrrell 006, Monaco GP 1973, vítěz Jackie Stewart
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=6&t=212
Sám mám taky jeden kousek, ale trochu menší, v měřítku 1:43 od Tameo Kits.
Tyrrell 006, Monaco GP 1973, vítěz Jackie Stewart
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=6&t=212
AUDI QUATTRO SPORT S1 Rally San Remo 1985-OttO mobile.
Vie mi niekto vysvetliť, ako je možné že HB reklama je už na modeloch?
Na predchádzajúcich sa nemohlo, a teraz sa môže? Ušlo mi niečo?
Vie mi niekto vysvetliť, ako je možné že HB reklama je už na modeloch?
Na predchádzajúcich sa nemohlo, a teraz sa môže? Ušlo mi niečo?
do nového roku s klasikou (ale dosť vidno že toto je novšia farba a že tie formy už majú čo-to za sebou)
modrý Mondial, pekný Mondial
Ferrari 250 California, CMC. V červené barvě ji tu ve vláknu nevidím, tak tady je..
Naposledy upravil(a) Marfil13 dne 18 led 2014, 20:05, celkem upraveno 2 x.
krásny model, závidim ...v červenej by som ju chcel tiež...ale nemá strechu nie? preto je táto farba o niečo lacnejšia ako iné
modrý Mondial, pekný Mondial
Je to model bez hardtopu, který já ale nepotřebuju, protože mám roadstery, které vystavuju nahoře bez.
Ta cena červené před slevou je u prodejců bohužel často stejná jako u dalších barev, u kterých CMC přidal střechu a cenu zdražil o 8 €.
Pravděpodobně to bude moje jediné Ferrari, takže je v pořádku, že ho mám v téhle barvě.
Ta cena červené před slevou je u prodejců bohužel často stejná jako u dalších barev, u kterých CMC přidal střechu a cenu zdražil o 8 €.
Pravděpodobně to bude moje jediné Ferrari, takže je v pořádku, že ho mám v téhle barvě.
Z Modelissima BMW M3 E92 DTM 2012-Minichamps
Další foto na mém webu
Další foto na mém webu
ještě model přidej do databáze modelůMarfil13 píše:Je to model bez hardtopu, který já ale nepotřebuju, protože mám roadstery, které vystavuju nahoře bez.