Modely CMC 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely CMC 1:18
Modrá by se mi také moc líbila, ale paradoxně se nejhůř shání, resp. jsem ji nenašel za rozumnou cenu. To jsem předpokládal o černé verzi, a tu jsem naopak měl první. 

Modrá a červená jsou nejdražší. U červené je to překvapující, když to nebyl limit.
Mě se líbila vždycky nejvíc černá a kupoval jsem ji jako první. Červená mi přišla nezajímavá.
V tyto dny modrou prodává Svaťa Janků, cenovka je odpovidající - nabídku má nyní 14 K.
Naposledy upravil(a) Marfil13 dne 16 bře 2020, 18:57, celkem upraveno 1 x.
Dík, vím o tom, nějakou nabídku jsem mu dal - uvidím, je to na něm - je to nějaká neveřejná aukce, úplně tomu nerozumím. Na druhou stranu, na e-bay se už v téhle relaci dá také koupit.
Já hlasuji také pro černou, také byla u mě doma první.
Děsně se mi líbí kombinace černé a červeného interiéru.
-
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/CMC_FE ... dtop_1960/
- -
Červenou nemám nafocenou.

Děsně se mi líbí kombinace černé a červeného interiéru.
-
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/CMC_FE ... dtop_1960/
- -
Červenou nemám nafocenou.

Jo, také se mi černá líbí asi nejvíc, přestože Ferrari má být červené! Vidím z tvé fotografie, že jsi hardtop hezky přichitil pružinkou, do toho se mi tedy nechtělo.
A teď ještě - líbí se vám Ferrari 250 GTB Coupe víc červené nebo žluté? Stříbrné nechávám stranou, je to odlišná varianta. (Já mám favorita červného.)
A teď ještě - líbí se vám Ferrari 250 GTB Coupe víc červené nebo žluté? Stříbrné nechávám stranou, je to odlišná varianta. (Já mám favorita červného.)
Záleží taky na tom, jak chceš poskládat tu kolekci.
M-046 a M-054 - červená a žlutá jsou identické silniční verze Stradale Lusso.
Pak je M-077 - červená Competizione.
Já kdysi koupil červenou silniční M-046, ale teď toho trochu lituji, protože jsem vypustil Competizione, že nebudu mít dvě podobné červené.
Raději jsem měl koupit žlutou Stradale a k ní červenou Competizione.
M-046 a M-054 - červená a žlutá jsou identické silniční verze Stradale Lusso.
Pak je M-077 - červená Competizione.
Já kdysi koupil červenou silniční M-046, ale teď toho trochu lituji, protože jsem vypustil Competizione, že nebudu mít dvě podobné červené.
Raději jsem měl koupit žlutou Stradale a k ní červenou Competizione.
Žlutý kousek určitě umocní dojem dokonale zpracovaného modelu - jestliže není sbírka nějak zásadně barevně účesaná, v tomto případě bych vystoupil ze své červené barevné komfortní zóny