OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Výrobce Resin modelů OTTO
Ottik zasa potesil, hlavne Alpinka. Drzim tomuto vyrobcovi palce, nech mu kriza a ich obchodna politika nepolame väzy!
Mne celkom vyhovuju jeho "neotvaracie" modely. Ked som si davnejsie kupil prvy takyto Citroen Xsara WRC od AA, tak som nim spociatku nebol nadseny. Ale postupne prichadzam na to, ze aj tak stale pre mna prave ten DESIGN prestavuje konkretne auto a ked je exterier a interier modelu dobre urobeny, tak je to presne TEN model, co sa mi paci a chcem ho v zbierke. A uz ma nehneva, ze na nom nejde nic otvorit. Bodaj by vzniklo viacej takychto vyrobcov, aby vyber znaciek automobilov bol vacsi.
Na pozeranie detailov su aj tak nedostizne modely hlavne od CMC.
Mne celkom vyhovuju jeho "neotvaracie" modely. Ked som si davnejsie kupil prvy takyto Citroen Xsara WRC od AA, tak som nim spociatku nebol nadseny. Ale postupne prichadzam na to, ze aj tak stale pre mna prave ten DESIGN prestavuje konkretne auto a ked je exterier a interier modelu dobre urobeny, tak je to presne TEN model, co sa mi paci a chcem ho v zbierke. A uz ma nehneva, ze na nom nejde nic otvorit. Bodaj by vzniklo viacej takychto vyrobcov, aby vyber znaciek automobilov bol vacsi.
Na pozeranie detailov su aj tak nedostizne modely hlavne od CMC.
Sbírka modelů Citroën
-
Tento mesiac bude iba 1 model?
Zatiaľ skladom...
http://shopping.otto-models.com/product ... -33-0.html
Zatiaľ skladom...
http://shopping.otto-models.com/product ... -33-0.html
-
Teraz mi prišiel mail, len som pozrel narýchlo obrázok a vidím, že jún 2010 - to, že reorder som preskočil Veď mi to aj bolo čudné, že len jedno auto v ponuke.
Oni když většinou pošlou mail s novinkama,tak ty,o který je zájem,tak už jsou vyprodaný
-
Tak to máš pravdu, 405-ka bola tak isto...
Teraz som však o nič neprišiel, nič zaujímavé, myslím, že budúci mesiac bude P 306 , tak budem asi ponocovať. Ináč dnes to kedy spustili?
Teraz som však o nič neprišiel, nič zaujímavé, myslím, že budúci mesiac bude P 306 , tak budem asi ponocovať. Ináč dnes to kedy spustili?