Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Ještě bych vypustil asi Bugatti se startovním číslem, ta závodní edice je celá takový výmysl.
Naproti tomu si myslím, že volba závodního Talbotu je správná volba, ten závodní je jediný dělaný s cílem napodobit reálné auto.
Naproti tomu si myslím, že volba závodního Talbotu je správná volba, ten závodní je jediný dělaný s cílem napodobit reálné auto.
tie zavodne t35 su robene len ako podklad pred predstavenie narodnych farieb, cmc tam ani nespecifikuje konkretne grand prix
No právě, raději to ani nespecifikují...
Ale přitom je myslím zřejmé, že inspirací pro tu anglickou zelenou č.12 musel být vítězný vůz z Grand Prix Monaka 1929.
Ale tam jel už vůz typu 35B, tedy s kompresorem, takže minimálně motor je zcela mimo atd...
Ale přitom je myslím zřejmé, že inspirací pro tu anglickou zelenou č.12 musel být vítězný vůz z Grand Prix Monaka 1929.
Ale tam jel už vůz typu 35B, tedy s kompresorem, takže minimálně motor je zcela mimo atd...
Z eBay z Německa, jak jinak DieCast od AA - LANCIA DELTA S4
dobrá volba a zvlášť teď, kdy se dají sehnat za lepší cenu a červenou jsem v Německu viděl ještě o něco levnější..
jj, vydražil jsem ji z jednoho shopu za 152 euro + samozřejmě 15eu pošta
I když nemám většinou rád stříbrná auta, tady jsem raději chtěl tu stříbrnou, má zajímavější interiér.... a nemusí být všichni italové červení, jsem si řekl.
I když nemám většinou rád stříbrná auta, tady jsem raději chtěl tu stříbrnou, má zajímavější interiér.... a nemusí být všichni italové červení, jsem si řekl.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore a rally verzi máš?? Jinak abych řekl pravdu, tahle Lancia se mi jako civilní moc nelíbí.Nemyslím model, ale skutečné auto.
Libore, jasně že mám i rally, mám Toivonena z RAC 1985 a Cerrata ze San Rema 1986.
Prostě ty starší, zatím jsem se nerozhoupal dát horentní sumu za Toivonena z Korsiky nebo Biasiona z Argentiny.
A taky zatím pořád nemám utříbený názor na to, zda mít, či nemít ve sbírce vůz, na kterém se posádka zabila.
Byl by to první takový.
No Delta je pravda taková krabicoidní. Se Stratosem, ale hlavně s překrásnou 037 se to nedá srovnávat. Ale co nadělám, když Deltu dělá AA a ty další dvě Kyosho.
Prostě ty starší, zatím jsem se nerozhoupal dát horentní sumu za Toivonena z Korsiky nebo Biasiona z Argentiny.
A taky zatím pořád nemám utříbený názor na to, zda mít, či nemít ve sbírce vůz, na kterém se posádka zabila.
Byl by to první takový.
No Delta je pravda taková krabicoidní. Se Stratosem, ale hlavně s překrásnou 037 se to nedá srovnávat. Ale co nadělám, když Deltu dělá AA a ty další dvě Kyosho.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore tak s S4 rally jsme na tom uplně stejně Toivonena jsem plánoval taky, ale tolik peněz za něho nedám. Ještě, že se ty první prodávali "jen" za 5 táců. Jinak nevíš proč ty další verze tak brutálně AA zdražil??
No, protože dnes cena modelů nevychází ani z vývojových a výrobních nákladů, pouze z maximálního odhadu výrobce, za co si myslí, že se to dá ještě prodat.
Já si ho třeba jednou koupím, jak teď už toho sbírám tak málo, proti dřívějším časům a ještě mi naskakují nějaké penízky z rozprodeje části sbírky, tak mě už to tak netrápí. Ale nechtěl bych se ukvapit. Teď je na eBay za 250euro, což už je "slušné" , ale má tam ten prodejce zase hodně drahou poštu.
Já si ho třeba jednou koupím, jak teď už toho sbírám tak málo, proti dřívějším časům a ještě mi naskakují nějaké penízky z rozprodeje části sbírky, tak mě už to tak netrápí. Ale nechtěl bych se ukvapit. Teď je na eBay za 250euro, což už je "slušné" , ale má tam ten prodejce zase hodně drahou poštu.