WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
Tak od Sunstaru mě zatím potěšila tato noční P207 , Rally Sanremo 2009 Kris Meeke
BaRT píše:Pár fotek od Tondy B, není to krása
Doufám, že to není finální verze, mají chybu ve jménu je to Lappi i ty startovní čísla jsou menší a nevypadají tak dobře jako na výstavě.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak tento special rally BMW M1 (Otto) bude opravdu ozdobou našich sbírek, nádhera
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Další foto 130RS Foxtoys (zdroj Macmodel) To bude teda dilema, které si vybrat. Nejlépe bych měl všechny tovární designy, ale asi to finančně neutáhnu. Nemáte někdo tajné info přibližně o budoucí ceně
Jestli je vrhnou najednou tak to bude katastrofa.
No já jsem se na to ve Foxu dotazoval v prosinci a letos by prý měli být 2.verze rally a cena cca.2500 snad-asi.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
No některé modely (co nepujdou tak na odbyt) budou holt muset u mě počkat, ale ty 130RS musím ve sbírce aspon dvě mít Jinak nejen Svata si určitě pamatuje, jak jsme kdysi dávno oslovili Knoopa ,aby nám dal nějakou množstevní slevu na jeho 130RS, a ten nás poslal někam s tím, že 130RS se stejně od nikoho jiného nedočkáme. No naštěstí pro nás pravdu neměl a nakonec mu mužeme i poděkovat, za to ,že ten jeho předražený paskvil nemáme
jj to máte šťastie a tieto modely ajtak lepšie vyzeraju ako tie Knoppoviny
modrý Mondial, pekný Mondial