Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Ferrari

Příspěvek od hurvajs »

když Ferrari tak jedině červená barva ne??Nebo to už dávno neplatí?? :)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Dá se považovat za klasiku,ale změna je život.

jarek

Příspěvek od jarek »

mihals píše:Vždyť GTO takovou mřížku má. nebo co je na ní jiného? :?
Obrázek
Dakujem za korekciu. Moja chyba ani som si nepozrel tu mriezku na 1:1 a hned som napisal, ze tam bola pouzita ta ista z XX (asi aj bola, vyzera to na identicke umiestnenie). Co sa tyka vyberu farby tak ta cervena vyzera dobre, ale to cierne by bolo predsa len vybocene zo zavedenej linie cervenych Ferrari.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Pokud zvažuju pořízení obou verzí tak asi ne v stejném odstínu.Zatím jsem v rozhodovací fázi.U ryzích závoďáků bych řekl,že to až tak nemusí platit.
Naposledy upravil(a) racing18 dne 24 led 2011, 12:43, celkem upraveno 1 x.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše:když Ferrari tak jedině červená barva ne??Nebo to už dávno neplatí?? :)
Musím Libore konstatovat,že je to pouhý předsudek.Je spousta Ferrari,která vypadají v červené nemožně a zase některé vypadají v červené nejlíp.Takže že je to Ferrari ještě neznamená,že musí být červený. ;)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Souhlasím se Sváťou.

jarek

Příspěvek od jarek »

Ja sa snazim kupovat cestne verzie v cervenej, zltu napriklad cestovnu nemam a pritom je to u ortodoxnych Ferraristov najlepsia z najhorsich, ale je fakt, ze sa najdu modre, cierne ... U pretekarskych je mi to jedno. Na druhej strane niektore su fakt krajsie v inej ako cervenej, napriklad aj F458 je zaujimava v ciernej, alebo aj v tej zltej.
Zaujimalo by ma, aky nazor mate na to spektrum farieb co ma na F458 BBR. Ani by som nepovedal, ze si to na Ferrari niekto aj da.

jarek

Příspěvek od jarek »

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

458 Italia je podle mě jednoznačně nejhezčí ve žluté.
Ty výstřední neonové barvy nemusím, nějak mi tyhle barvy spíše ladí s Lamborghini. Zvláště ta první fotka : kombinace modré s červeným interiérem, to je opravdu odstrašující. Myslím si, že v srdci nejvyšší automobilové estetiky by neměli podléhat svodům některých odbytišť a klientů s pokleslým vkusem.
Se Sváťou souhlasím jen částečně. Ano, občas se najde nějaké Ferrari, kterému jiná barva sluší o trošičku více než červená. Ale neznám Ferrari, kterému by červená barva neslušela.
Obdivuju Jarka, že drží celou kolekci důsledně v červené, má to něco do sebe, nepodlehnout svodům jiných barev. Ale já už dávno tu barevnou celistvost ztratil, někdy díky tomu, že prostě bylo Ferrari zrovna v jiné barvě, která se mě také líbila. Nebo jsem na červených našel nějakou vadu a pak nezbývalo než sáhnout po jiné barvě. A také u některých příbuzných modelů jsem nechtěl mít oba ve stejné barvě.
Taky teď řeším, jak zkombinovat nové 599 XX a GTO od HW Elite. Zatím se kloním k červenému XX a černému GTO. Na červeném XX vypadá dobře ta karbonová střecha, na černém GTO se mi zase líbí ta kombinace s červeným interiérem.

jarek

Příspěvek od jarek »

Dali u noveho XX je par chyb co viem. Je to prezentacna verzia a na nej nema byt ten tazny hak a na prednej kapote v poradi druhy uchytny mechanizmus. No suhlasim, ma nadhernu farebnu kombinaciu. Tu pojdem radsej do autentickejsej ciernej verzie a pockam z cervenych na Massovu 77. U GTO stale neviem, no ta cierna uz zacina pomaly dominovat, ale ako sa poznam aj tak to skonci nakoniec u tej cervenej ...

Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“