Vady na modelech
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Vady na modelech
...a to už je současnost.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... u7xrsoKhio
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... u7xrsoKhio
to že tie modely robia v číne je skôr výhoda, z europy by stáli viackrát toľko...problém je že výrobcovia su lenivý a šetria na všetkom 

modrý Mondial, pekný Mondial 

Pri cisteni modelov som si vsimol, ze moj zlty Datsun 240Z od Kyosha ma riadne chytene oba zadne blatniky. Je to tam sama hrca.
Zavodna verzia je zatial OK. A podobny kaz sa mi objavil aj na cerveno-zlatej Miure P400 SV od Kyosha. Tam sa mi to objavilo na veku kufra. Miury v inych farbach su zatial OK.
Zavodna verzia je zatial OK. A podobny kaz sa mi objavil aj na cerveno-zlatej Miure P400 SV od Kyosha. Tam sa mi to objavilo na veku kufra. Miury v inych farbach su zatial OK.
Co jsem se díval, tak u té Miury to mám na levých dveřích, ale úplně nepatrně. Na první pohled jsem si toho nevšiml. Utvrzuje mě to ale v tom, že se budu asi Kyoshu vyhýbat.Mají těch průserů nejvíc. 

Sbírka modelů Citroën
Nedávno jsem se tady radoval, že mám na cestě z německého shopu Kleine Klassiker Porsche 935 K3 Coca-Cola od True Scale.
A už je zase na cestě zpátky.
Model přišel origo zabalený jako nový, ovšem s totálním ZINKPESTEM na dveřích, krytu motoru, kapotě. Kamarád vytáhl stejný model z vitríny aby to prověřil a kapota mu zůstala vejpůl...
Kleine Klassiker chválím, model mi bez problému vzali zpět.
Poté, co se nedávno provalilo zinkpestovatění na Tyrrellech P34 Silverstone od True Scale, je toto další nehorázný případ této firmy.
Na to, že mají těch die-castových modelů v sortimentu 5 a půl... je to docela slušný výskyt.
A pro mě z toho plyne jednoznačný závěr : firma TSM u mě definitivně a navždy skončila.
TAKŽE POZOR NA TENTO ZMETEK !!!

A už je zase na cestě zpátky.
Model přišel origo zabalený jako nový, ovšem s totálním ZINKPESTEM na dveřích, krytu motoru, kapotě. Kamarád vytáhl stejný model z vitríny aby to prověřil a kapota mu zůstala vejpůl...
Kleine Klassiker chválím, model mi bez problému vzali zpět.
Poté, co se nedávno provalilo zinkpestovatění na Tyrrellech P34 Silverstone od True Scale, je toto další nehorázný případ této firmy.
Na to, že mají těch die-castových modelů v sortimentu 5 a půl... je to docela slušný výskyt.
A pro mě z toho plyne jednoznačný závěr : firma TSM u mě definitivně a navždy skončila.
TAKŽE POZOR NA TENTO ZMETEK !!!

to je škoda,
napiš to i dolu do eshopů, že se k tomu prodejce postavil čelem
napiš to i dolu do eshopů, že se k tomu prodejce postavil čelem
Sbírka modelů Citroën
Zatím jsem s nima jenom domluvený, až jim dojde model, budou mi refundovat platbu na paypal, tak až to proběhne, pochválím je.