Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotogalerie 18
Svato opět parádní placky
,kolik už máš těchto specialu??

Australskymi kolegy mi bylo sdeleno, ze skutecne auto v teto zavodni konfiguraci svetla vubec uvnitr nemelo, cili se ani neoteviraji.Jediná malá výtka-absence vyklápěcích předních světel
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že máme stejný přívěs 
Předělával si to hnusné oko místo tažného?

Sbírka modelů Citroën
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Přívěs mám tři dny,ještě jsem se k tomu nedostal.Máš nějakou radu jak oko zkulturnit?Je to opravdu děs.Jako by to někdo opravdu chtěl používat na tahání.BaRT píše:Koukám že máme stejný přívěs
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
On je to pěkný přívěs, hlavně že je celokovový (i blatníky) ale tohle je pozůstatek toho že se prodává i v sadě s auty co mají hák...
Zatím jsem s tím nic nedělal, protože jediné řešení je sbrousit přední V na menší profil, oko dát komplet pryč a udělat něco jako tažné zařízení...
+nutnost nově nastříkat což se mi moc nechce...
Zatím jsem s tím nic nedělal, protože jediné řešení je sbrousit přední V na menší profil, oko dát komplet pryč a udělat něco jako tažné zařízení...
+nutnost nově nastříkat což se mi moc nechce...
Sbírka modelů Citroën
Když Libore koukneš na můj web de sekce fotogalerie na "Racing sport cars",tak tam je všechny uvidíšhurvajs píše:Svato opět parádní placky,kolik už máš těchto specialu??

Dík Dušane za infolazard píše: Australskymi kolegy mi bylo sdeleno, ze skutecne auto v teto zavodni konfiguraci svetla vubec uvnitr nemelo, cili se ani neoteviraji.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Aha Svato díky za odkaz,nějak jsem ty tvé další sekce(mimo rally samozřejmě)přehlídl
no vidím,že jich už máš požehnaně,gratuluju 

..ty jsou tam teprve cca 1 týden-a díkyhurvajs píše:Aha Svato díky za odkaz,nějak jsem ty tvé další sekce(mimo rally samozřejmě)přehlídl