Obtisky v 1/18

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Obtisky v 1/18

Příspěvek od sva57 »

Jirka píše: ale to co s překrytím těch otvoru udělali soudruzi v AUTOartu, také moc profesionální nebylo
No soudruzi z AA už to pohnojili tím,že tam ty otvory vůbec udělali ;)

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

sva57 píše:
No soudruzi z AA už to pohnojili tím,že tam ty otvory vůbec udělali ;)
Asi si chtěli ulehčit práci a "nějak se jim to zvrtlo" :roll:
Ty otvory totiž některé verze 917K měly.(Gulf PORSCHE 917K Steve McQueen č.20)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Potřebuji radu :-)
Narazil jsem na sadu Minichamps SPZ :

http://www.modellauto18.de/modellautoke ... -8922.html

je to za 6 euro 10kusů SPZ (potřebuji na 2CV) má s tím někdo zkušenost jak to funguje?
Jestli zaplatím návrhu si vlastní SPZ vyjmenovaných států a oni mě to pošlou jako samolepku, nebo mě přijde sada kterou potisknu?

Obrázek
Bez SPZ je to fakt divné...
Sbírka modelů Citroën

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Jirka píše:Také přidávám trošku do mlýna

Pozeral som to u seba a na prekvapenie na cervenej 23 (z edicie Porsche muzeum) to vobec nie je viditelne, je to perfekne. Takisto Martini no.3. Na Gulfe no.1, no.2 a zltom Psychu uz ano, ale zatial nic moc hrozneho, kdeze sa mi to este nepodalilo nechtiac prstami vylepsit.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Co já vím, tak edice Porsche muzeum je už vlastně reedice a na těch všech reedičních by to snad mělo být vpořádku.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Co já vím, tak edice Porsche muzeum je už vlastně reedice a na těch všech reedičních by to snad mělo být vpořádku.
Pozeral som to u seba a na prekvapenie na cervenej 23 (z edicie Porsche muzeum) to vobec nie je viditelne, je to perfekne.
Je pravda,že na reedici už ten nasávací otvor není,což je vpořádku.Ale zase tam přidali na pravou stranu nápis Shell.Dle dobových fotek z Le Mans 1970 byl nápis pouze na levé straně.Původní model z roku 1999 to měl správně.
Obrázek
Původní model z r.1999 od AA
Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Aj som nad tym rozmyslal, ci na reedicii kapota nie je nova. Tie nove modely som este ani nevysruboval z krabice, teda zospodu som kapotu nevidel. Aspon nieco AA vylepsil.
Bohuzial medzi obtiskove unikaty plus dalsie detaily patria modely Exoto, kedysi som porovnaval hlavne P934-935, ktore zbieram. No radsej som si povedal - "to neries" . A je to pre moje srdce lepsie.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Vlad píše: No radsej som si povedal - "to neries" . A je to pre moje srdce lepsie.
Moje řeč, čím méně se "rýpu" v detailech, tím jsem šťastnější. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Řešil jsem pomocí průhledné samolepky na kterou mě pomocí Laser tiskárny vytisknout co chci.
Cena A4 stránky max kvalita co dělají 60Kč.
Protože jsem nedostal ke staršímu 2CV závodní polepy tak jsem si je opatřil přes Francozské fórum a natisknul ve více barevných verzích (vybral jsem co sedělo nejvíce originálu), dále již zmiňované SPZ na 2CV Minichamps (více velikostí aby padly přesně do rámečku SPZ na modelu) a SPZ pro závodní DS Solido které mělo skutečné auto s tímto startovním číslem.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak jsem si nechal z velmi tenké fólie udělat nálepky LM 2011 na Ferrari 458 GTC
Obrázek
Takže teď už pořídím i F 458 GTC AF Corse :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“