Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od ksmotorsport »

Tak to porovnání modelů Lamborghini Reventón od tří různých výrobců.

Obrázek
od zdola Burago-Mondo Motors-Auto Art

Obrázek
Burago-Mondo Motors-Auto Art

Obrázek
Auto Art-Mondo Motors-Burago

Obrázek
Auto Art

Obrázek
Mondo Motors

Obrázek
Burago

Obrázek
Auto Art

Obrázek
Mondo Motors

Obrázek
Burago

Obrázek
Auto Art

Obrázek
Mondo Motors

Obrázek
Burago

Zajímavé porovnání,někdo vsází na dojem z venku,jiný dá víc motoru a kašle na rozměry,ale jenom AA se soustředí na detaily celého modelu.Model od Auto Artu se mi moc líbí.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dík za porovnání,z fotek je vidět,že AA je úplně někde jinde a nejhorší se mě zdá být to Bburago :)

gary28

Příspěvek od gary28 »

Moc hezké fotky těch Espad,ale stejně nevím kterou,u toho Reventonu se to aspon nemusí řešit-to bude jenom taková tmavá placka.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

gary28 píše:Moc hezké fotky těch Espad,ale stejně nevím kterou,u toho Reventonu se to aspon nemusí řešit-to bude jenom taková tmavá placka.
..ještě mě napadlo,udělat si unikát-přeházet ty interiéry :lol:

gary28

Příspěvek od gary28 »

Dobrý nápad,ale třeba u mě by to byla akce -Pat a Mat.Proto taky sbírám kovové 1/18.Napřed jsem sbíral všechno ze všech materiálů.Potom to všechno prodal.Pak jsem sbíral kovové 1/43 a 1/24.Nato jsem objevil 1/18,Tak jsem zase všechno prodal a ted tedy konečná varianta 1/18.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

1/18 dobrá volba,akorát mě mrzí,že stále je tam ten sortiment trochu omezen v porovnání 1/43.Někdy prostě zůstává nad marketingovými tahy firem vyrábějících modely 1/18 rozum stát.Např. kdejaká firma dělá Mini,dokonce AA a Kyosho 20 různých variant a stejně to nikdo nekupuje( o Smartech ani nemluvě).
Kdyby radši svůj potenciál směřovaly jiným směrem.Je spousta krásných sporťáků,které nikdo v 1/18 nedělá,anebo je dělají firmy,které je dovedou akorát tak sprznit(Solido-Zonda,Yatming Aston DB4 Zagato).

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Připravil jsem ještě jedno srovnámí modelů dvou výrobců.McLaren F1 od Maista (stříbrné)a Od Guiloy

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Řekl bych že se Maisto opět trochu seklo v detailech a rozměrech,Guiloy je o trošku lepší ale kola jsou také asi v nepoměru.Jinak řečen cena asi odpovídá kvalitě...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Každý asi máme jiné oko, ale podle mě je McLaren od Guiloy proporčně podstatně horší,než Maisto(řeklbych,že je to jeden z nejhorších modelů od Guiloye).To radši odpustím modelu nějakou drobnou nepřesnost,než vizáž modelu s kolama z motokáry.Zatím ale nejlepší model McLarenu je od UT.V nejbližší době by ho ale měl dělat PMA,Tak uvidíme-snad by měl být i lepší než UT-přece jenom od jeho výroby uplynulo více jak 12 let

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To srovnání Reventonu je super. Bburago x Autoart , tady je vidět kam pokročily DieCast za posledních 30 let, Bburago je stále stejné, jako by bylo vyrobeno tehdy, ty detaily motoru a interiéru (např.pedály), to už je dnes opravdu šílené. A vedle toho ještě ten otesánek od Monda. :D

To Sva57 : Až přehážeš v Espadách ty interiéry, myslíš, že někdo koupí tm.modrou s černým vnitřkem ? Leda by jsi mu k tomu vystavil Certificate of Authenticity se serial No.1 :lol:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tentokrát jedno porovnání pro ty z nás,co sbírají modely z Le Mans a překousnou i to,že se jedná o neotvírací kousky.
Jedná se o Peugeot 908 HDI FAP z Le Mans 2008.Jako první ho vyrobli Norev, potom Minichamps.Ze předu mezi těmito modely podle fotek ani moc markantní rozdíl není.Ale až po porovnání zadní části mě padla brada.Jak dovede Norev pokazit model zadní částí,to je do nebe volající.
NOREV
Obrázek
MINICHAMPS
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“