Předválečná klasika

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Předválečná klasika

Příspěvek od Dali.B »

Jarku, tak Jaguar SS 100 je v kvalitním provedení v 1:18 v současné době neřešitelný. :( Jako nejlepšího Lincolna mohu doporučit KB V12 Sport Phaeton od Murphyho od Motor City Classic. Je to špičkový model s překrásnou skutečně plátěnou střechou. Ale třeba i Lincoln K Eight od Ricka je velmi pěkný, je to podle mě nejlepší model od Ricka ze všech.

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Obrázek

Cleveland Roadster 1920

jarek

Příspěvek od jarek »

Dali, ten Jaguar mam od Bburaga ... Lincoln K Eight od Ricka mam a tu s tebou absolutne suhlasim asi top od Ricka. A ten Lincoln od Motor City Classic co mas na svojich strankach je krasavec, pokukujem po nom.

H+H

Příspěvek od H+H »

Jaguar SS100 mám od Buraga taky, tmavě zelený, má sice plastové blatníky, ale jinak je celkem pěkný :) Koupil jsem ho hned po revoluci v německém Chamu, měli ho tam v supermarketu :D Normálka 1:18 nesbírám, ale bylo mi líto ho tam nechat :D

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Obrázek

Tež mam doma jakeho Lincolna ( Ricko )
Pro Daliho - ten Packard Custom super atd..... 1941 modrý se staženou střechou je čí výrobek ?

jarek

Příspěvek od jarek »

H+H píše:Jaguar SS100 mám od Buraga taky, tmavě zelený, má sice plastové blatníky, ale jinak je celkem pěkný :) Koupil jsem ho hned po revoluci v německém Chamu, měli ho tam v supermarketu :D Normálka 1:18 nesbírám, ale bylo mi líto ho tam nechat :D
Jaguar je klasika, tmavo zelena je asi viacej autenticka ako moja cervena ... Je to sice Bburago, ale ako sme pisali, nic lepsie zatial nie je. Presne, ked spominam na zlatu dobu, ked som isiel do Tesca a kupil som si Maista a Bburaga, hned vedla hraciek ... :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Vladamir píše:Pro Daliho - ten Packard Custom super atd..... 1941 modrý se staženou střechou je čí výrobek ?
Jestli myslíš tenhle, tak na fotce to trochu klame, ve skutečnosti je šedý a je to Signature Models.

Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Jestli myslíš tenhle, tak na fotce to trochu klame, ve skutečnosti je šedý a je to Signature Models.

Trochu jsem popátral, asi se budu muset bez něj obejít :x

jarek

Příspěvek od jarek »

Ten Packard je super a aj fotka sa podarila.

jarek

Příspěvek od jarek »

Duesenberg 1934 - (Signature Models)

Obrázek

PS: ospravedlnujem sa za kvalitu fotky

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“