Předválečná klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Předválečná klasika
Jarku, tak Jaguar SS 100 je v kvalitním provedení v 1:18 v současné době neřešitelný. Jako nejlepšího Lincolna mohu doporučit KB V12 Sport Phaeton od Murphyho od Motor City Classic. Je to špičkový model s překrásnou skutečně plátěnou střechou. Ale třeba i Lincoln K Eight od Ricka je velmi pěkný, je to podle mě nejlepší model od Ricka ze všech.
Cleveland Roadster 1920
Dali, ten Jaguar mam od Bburaga ... Lincoln K Eight od Ricka mam a tu s tebou absolutne suhlasim asi top od Ricka. A ten Lincoln od Motor City Classic co mas na svojich strankach je krasavec, pokukujem po nom.
Jaguar SS100 mám od Buraga taky, tmavě zelený, má sice plastové blatníky, ale jinak je celkem pěkný Koupil jsem ho hned po revoluci v německém Chamu, měli ho tam v supermarketu Normálka 1:18 nesbírám, ale bylo mi líto ho tam nechat
Tež mam doma jakeho Lincolna ( Ricko )
Pro Daliho - ten Packard Custom super atd..... 1941 modrý se staženou střechou je čí výrobek ?
Jaguar je klasika, tmavo zelena je asi viacej autenticka ako moja cervena ... Je to sice Bburago, ale ako sme pisali, nic lepsie zatial nie je. Presne, ked spominam na zlatu dobu, ked som isiel do Tesca a kupil som si Maista a Bburaga, hned vedla hraciek ...H+H píše:Jaguar SS100 mám od Buraga taky, tmavě zelený, má sice plastové blatníky, ale jinak je celkem pěkný Koupil jsem ho hned po revoluci v německém Chamu, měli ho tam v supermarketu Normálka 1:18 nesbírám, ale bylo mi líto ho tam nechat
Jestli myslíš tenhle, tak na fotce to trochu klame, ve skutečnosti je šedý a je to Signature Models.Vladamir píše:Pro Daliho - ten Packard Custom super atd..... 1941 modrý se staženou střechou je čí výrobek ?
Jestli myslíš tenhle, tak na fotce to trochu klame, ve skutečnosti je šedý a je to Signature Models.
Trochu jsem popátral, asi se budu muset bez něj obejít
Trochu jsem popátral, asi se budu muset bez něj obejít
Ten Packard je super a aj fotka sa podarila.