Reklamace

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace

Příspěvek od sva57 »

..v takové to bylo krabici zabalený-moc úzká krabice,stačilo,aby s tím někdo říznul na plocho a model se utrhl s podložky,aniž by bylo na krabici něco vidět-a nebo jak píšeš Ty Libe,už to bylo poškozený, když to posílal ;)
Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

Na Aukru jsem narazil na toto http://www.aukro.cz/show_item.php?item=920857140

Podle mě pokud je krabice nepoškozená, přebal taky, tak by to měl prodejce uznat, ne? Pošta mě pošle k šípku, pokud půjdu reklamovat nepoškozený balík.
Jinak se světem modelů mám jeden nevyřešený rest. Svou první 1/18 jsem si u nich koupil modré Lamborghini Miura od Kyosho a byl jsem z něho nadšený. Jenže jsem se ho pokoušel před nedávnem udat a kupující mi ho vrátil s tím, že není ve 100% stavu. Nefunguje vyklápění světel a podle toho pána jsou ta světla evidentně lepená. A dále ve zpětných zrcátkách jsou nějaké "papundekly" (cituji) a ne ty odrazové plošky, které dává Kyosho. No já jako novicka v tomhle oboru jsem to nepoznal. Fakt je, že ta světla nešla vyklápět a něco tam tomu brání. Z jednoho webu jsem zjistil, že by tam měla být nějaká páčka na ovládání těch světel a tenhle modrý model ji nemá. Tak jsem si myslel, že to prostě nemají všechny modely. Ty zdrcátka jsou ale evidentní....ještě to nese stopy něčeho, čím se dotyčný snažil ony "papundekly" přidržet, dokud lepidlo nezaschne.
Ale co tím chci říct: Jelikož jsem tento model kupoval jako nový a nikoliv bazarový či vadný kus, tak se někdo evidentně snažil napravit svépomocí buď výrobní vady nebo poškození trasportem do ČR.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Koupil za 999 a ted se snaží tu sračku dílů prodat za 1533 :x .Člověk s ním soucítí, ale nechápe některé pochody...P.s.: Plus poštovné 275 je také z jiné galaxie.

licer

Příspěvek od licer »

Ondra píše:Koupil za 999 a ted se snaží tu sračku dílů prodat za 1533 :x .Člověk s ním soucítí, ale nechápe některé pochody...P.s.: Plus poštovné 275 je také z jiné galaxie.
TY V..E :lol: tak to jsem si ani nevšim. To je ale mimoň. To patří do kuriozit :D

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Ondra píše:Koupil za 999 a ted se snaží tu sračku dílů prodat za 1533 :x .Člověk s ním soucítí, ale nechápe některé pochody...P.s.: Plus poštovné 275 je také z jiné galaxie.
Já si toho všim hned,ale říkal jsem si že asi špatně vidím,že snad není takovej debil :?: Ale je :D :D :D
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Tak tady nepůjde o to ten model skutečně prodat.. ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Jose85 píše:Tak tady nepůjde o to ten model skutečně prodat.. ;)
Tak na aukru to působí trapně, ale dát to třeba sem tak to bude mít úplně jiný účinek .

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Hošové ,vždyť je to jasné.U první cifry omylem přihodil 1 , u druhé omylem 2 , u další by bylo 3 a ještě že těch čísel tam nemá víc :lol:

carlos

Příspěvek od carlos »

Místo dohadů co rozbije pošta nebo prodejce doporučuji přečíst poštovní řád a zjistit co znamená označení křehké a rozbitné. Tvoje Miura asi bude zvláštní a nebo kupující byl skutečný odborník, takže kromě toho, že SM asi repasuje zmetky, chceš ještě říci, že když nemáš páčku tak máš vlastně model složený ze dvou tj. vršek a spodek je z jiného modelu, zrcátka se taky kdysi dělala z něčeho co lze nazvat papírem se stříbrným potiskem, já je na Coutachi mám taky z něčeho podobného, rozhodně to není zrcadlová folie jako dnes, záleží z kterého roku model je. Zvláštní je, že sám si na to nepřišel a prodejce at už kontroluje nebo ne na to přijít měl. Možná by se tu mělo rozvinout téma, kdo preferuje originál zabalený model a nebo model již otevřený a zkontrolovaný, já osobně modely co jsou v polystyrénu preferuji zabalené, aspoň mám jistotu, že je nikdo nepatlal v ruce včetně prodejců a s případnou reklamací jsem nikde neměl problém.
Ještě k Aukro, ted tam píše zase něco jiného a to , že nečetl obchodní podmínky a nešel reklamovat, takže jediné o co tu evidentně šlo, je pomluvit SM a vybít si vlastní zlost a to dokonce za cenu přiznání vlastní blbosti.
P.S nejsem oddaným zákazníkem SM, ale občas tam něco koupím
licer píše:Na Aukru jsem narazil na toto http://www.aukro.cz/show_item.php?item=920857140

Podle mě pokud je krabice nepoškozená, přebal taky, tak by to měl prodejce uznat, ne? Pošta mě pošle k šípku, pokud půjdu reklamovat nepoškozený balík.
Jinak se světem modelů mám jeden nevyřešený rest. Svou první 1/18 jsem si u nich koupil modré Lamborghini Miura od Kyosho a byl jsem z něho nadšený. Jenže jsem se ho pokoušel před nedávnem udat a kupující mi ho vrátil s tím, že není ve 100% stavu. Nefunguje vyklápění světel a podle toho pána jsou ta světla evidentně lepená. A dále ve zpětných zrcátkách jsou nějaké "papundekly" (cituji) a ne ty odrazové plošky, které dává Kyosho. No já jako novicka v tomhle oboru jsem to nepoznal. Fakt je, že ta světla nešla vyklápět a něco tam tomu brání. Z jednoho webu jsem zjistil, že by tam měla být nějaká páčka na ovládání těch světel a tenhle modrý model ji nemá. Tak jsem si myslel, že to prostě nemají všechny modely. Ty zdrcátka jsou ale evidentní....ještě to nese stopy něčeho, čím se dotyčný snažil ony "papundekly" přidržet, dokud lepidlo nezaschne.
Ale co tím chci říct: Jelikož jsem tento model kupoval jako nový a nikoliv bazarový či vadný kus, tak se někdo evidentně snažil napravit svépomocí buď výrobní vady nebo poškození trasportem do ČR.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Aha, tak teď vidím, že text toho inzerátu už jeho tvůrce zase předělal. Už píše, že se model snaží prodat, ne jako před tím, že se ani nesnaží. Nicméně cenu nechal stejnou. To by mě zajímalo, co je tohle za experta? Vyhrožovat a špinit umí, když narazí, tak to zase jako že upraví, ale reklamaci na poště si není schopen vyřídit. Myslel jsem si, že takový ušlechtilý koníček, jako je sbírání modelů automobilů, předpokládá jistou inteligenci. Nyní vidím, že jsou i výjimky, potvrzující toto pravidlo.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“