OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
LeonCupraR

Re: Rozhovor s výrobcem OTTO

Příspěvek od LeonCupraR »

A SEAT bude kedy :?: :?: :?: už sa neviem dočkať, kedy pribudne po rezinovej 43-ke aj 18-ka.

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Po Zenderu je teď i "klasická" R11 Turbo http://otto-models.com/index.php/en/ott ... tail&id=49

Obrázek
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

LeonCupraR

Mne sa celkom páči tento prístup ako pravidelne prichádzajú nové modely, aj keď začiatky boli podľa mňa trocha rozpačité. Len nech im to vydrží :!:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Peugeot 106 Rallye 1.3

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Novinky avizované na 11. únor :
Obrázek

LeonCupraR

Možno sa spýtam niečo, čo je ostatným úplne jednoduché, ale chcel by som sa zaregistrovať ako člen klubu, aby som si mohol niektoré modely predobjednať - nie, že mi nejaký SEAT ujde, ak ho vyrobia v nejakej 500 kusovej sérii :twisted: a páči sa mi aj avizovaná 405-ka, ktorá bude tiež len v 500 ks sérii.
Je tam tento formulár - http://www.otto-models.com/Club/INSCRIP ... ion-EN.pdf , ale kto mi poradí ako to vyplniť? Neviem nič písať do toho formulára, jednoducho ma to nepustí. Adobe mám nainštalovaný, ale akosi mi to nejde. Vie niekto ako na to?
Ďakujem.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To tě nepustí,protože frantíci tu registraci chtějí poslat poštou.Vytisknout,vyplnit,poslat.
Já to trochu obešel,formulář si ofotil v irfanWiewu,v programu malování ho vyplnil,znovu ofotil a poslal v mailu.Je to víc jak 2 měsíce a žádná odpověď.
Takže už to neřeším.Na den,kdy mají avizované novinky si přivstanu,a hned ráno to koupím mezi prvníma a nejsem omezen limitem 2 kusy na model jak při předobjednávce. ;)

LeonCupraR

Presne nad týmto som uvažoval, že to takto nejako vyšpekulujem, keďže tam majú možnosť zaslania aj mailom. Spýtam sa Ťa - ako je to s dodržiavaním termínov? Sľubujú novinky na 12.2. - dodržiavajú tie termíny ktoré určia? Ak áno, tak aj ja si privsatnem :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No v prosinci avizovali novinky na 14.12. a byly nakonec 12.12. , ale teď v lednu to už bylo vpořádku -15.01.2010.
Chce si to prostě pohlídat.Jenom mě nějak uniklo odkud máš info,že budou dělat Leona?

LeonCupraR

Mali by robiť nejaké Seaty, licenciu už majú a ja len dúfam, že to bude aj Leon. Samozrejme beriem všetky čo budú mať, nie len Leona. Na prvej strane ten rozhovor:
Will you consider the possibility of making Seat models like the Leon or others?
We have plans for 2010…We have the licenses already!

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“