Veletrh Nürnberg - sbírka
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Nürnberg - sbírka
Tak za mě 2014 veletrh nic moc...
Bohužel odešlo Solido a loňské novinky co nevyšli v Solido u Schuca nejsou :-/
Norev ukázal to co loni 2013 a nebyl to schopen vydat (oranžová 2CV, Cx GTi, DS3 Cabrio, DS3 Loeb Edice) k tomu přidal jen barevné verze nevydaného..
IXO ukázalo již avizované Warburg Police a Hasič
Zachraňuje to trochu OTTO kde je Citroën Dyane
těšit se z celého veletrhu na jediný model, trochu zklamání.
Jinak nevím zda to pozorujete, ale celkově se stále méně ukazují Master modely a někteří výrobci již neukazují žádné...
Bohužel odešlo Solido a loňské novinky co nevyšli v Solido u Schuca nejsou :-/
Norev ukázal to co loni 2013 a nebyl to schopen vydat (oranžová 2CV, Cx GTi, DS3 Cabrio, DS3 Loeb Edice) k tomu přidal jen barevné verze nevydaného..
IXO ukázalo již avizované Warburg Police a Hasič
Zachraňuje to trochu OTTO kde je Citroën Dyane
těšit se z celého veletrhu na jediný model, trochu zklamání.
Jinak nevím zda to pozorujete, ale celkově se stále méně ukazují Master modely a někteří výrobci již neukazují žádné...
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Veletrh Nürnberg - sbírka
U mě z těch modelu co nemám ve sbírce mě potěšilo toto:
BMW M1 (Otto)
Škoda 130RS (Foxtoys)
Fabia S2000 "ostrá verze" (Abrex)
P 207 S2000 noční Meeke (Sunstar)
BMW M1 (Otto)
Škoda 130RS (Foxtoys)
Fabia S2000 "ostrá verze" (Abrex)
P 207 S2000 noční Meeke (Sunstar)
Pro mě asi nic,aspoň budu doplňovat to,co mi chybí
Od veltrhu som čakal viac, ale napriek tomu potešilo hodne modelov. Určite si budem chcieť prideliť všetky rally, všetky 130 RS, všetky OTTO a GT Spirit modely, Tatru 603 a nejaké tie Porsche od TSM a Sparku...
Tak pro mě na veletrhu toho moc nebylo, rád bych býval viděl nějaké protypy i kdyby se měly na trh dostat až za 5 let
ale i tak to bude letos asi pestré
PAUDI 1/18 - Škoda Octavia III, pravděpodobně i v provedení RS, Rapid Spaceback
FOXTOYS 1/18 - 130RS
ABREX 1/18 - snad 110R, snad Felicia Roadster, snad Citigo, 1/43 Yeti, Rapid Spaceback...
ale i tak to bude letos asi pestré
PAUDI 1/18 - Škoda Octavia III, pravděpodobně i v provedení RS, Rapid Spaceback
FOXTOYS 1/18 - 130RS
ABREX 1/18 - snad 110R, snad Felicia Roadster, snad Citigo, 1/43 Yeti, Rapid Spaceback...
pre mňa povinne F12 Berlinetta od HWE (ale moc sa mi do nej nechce) a 599XX EVO (uvidíme podľa ceny, radšej by som žlté auto, HWE ma zatim iba červené a to ma neberie ) a CX od Norevu, ten modry je fakt pekny ...a asi Tatra 603...+ ostatné su všetko modely ktore vyšli skôr len nejak vtedy neboli peniaze alebo som uprednostnil iné
modrý Mondial, pekný Mondial
Určitě půjdu do asi největšího překvapení - BMW M1 od Otta,nějaké soutěžní škodovky od Abrexu také přibudou a Bugatti Veyron SS spolu EB 110 od AA,LaFerrari od HWE nebo okřídlenou F 365 GTB a 355 Challenge od Kyosha bych si rovněž nechtěl nechat ujít.
Já už si můžu Veyron odškrtnout neboť mi dorazil ve čtvrtek.Jinak bych si pro letošek přál do sbírky 130 eReSky od Foxu
a nezlobil bych se ani za jiné než tovární barvy(Slušovice,Chemopetrol).Pak od Oty M1+Fábii nejraději tak Kopecký-Barumka.
Dále se mi líbí Huayra,Agera,Sesto Elemento a Bugatti 110 od AA,ale mám pocit že ceny tam budou zdrcující-takže zůstane spíš u přání.
a nezlobil bych se ani za jiné než tovární barvy(Slušovice,Chemopetrol).Pak od Oty M1+Fábii nejraději tak Kopecký-Barumka.
Dále se mi líbí Huayra,Agera,Sesto Elemento a Bugatti 110 od AA,ale mám pocit že ceny tam budou zdrcující-takže zůstane spíš u přání.
-
Já to vidím na BRZ od AutoArtu a když se povede, tak i Trueno Initial D. Jinak nevim, vzhledem k velkému omezení sbírky 1:43 mě už ani novinky Abrexu v podstatě nezajímají
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18