Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Dali.B »

Tak, a mám ho pod střechou, dnes jsem si jej přinesl ze Světa modelů. :D Více fotek v sekci Smetiště(i když tam rozhodně nepatří) / Modelářský sen.
Ještě jsem dnes viděl u pana Borského předprodukční vzorky CMC : Ferrari Testarossa a stříbrné závodní 250 GT SWB Competizione , na tom se mi nelíbil na levé straně A sloupek - spojení s čelním sklem. Na testarosse jsem žádnou chybu nenašel.
Vzhledem k dnešnímu "krásnému" počasí foceno výjimečně v interieru na bílé podložce proti bílé zdi pod zářivkama, no není to špatné, ale proti těm exteriérovým fotkám celkem nuda.

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Fotky máš super, já pořád laboruji s světlem teď mam nový foťák, ale zase to celé přefocovat...
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BaRT píše: ale zase to celé přefocovat...
Těch tvých pět modelů,to by neměl být zase takový problém :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo už 81 kousků, vím že tebe jen tak nedoženu i tak to je dost práce a pak zpracovat fotky...
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BaRT píše:Jo už 81 kousků, vím že tebe jen tak nedoženu i tak to je dost práce a pak zpracovat fotky...
Taky jsem si říkal,že budu přefocovat,ale chybí mě k tomu energie :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Nářadí máš slušné, jenom s tím umělým světlem v interiéru je to fakt potíž. Já mám po přestavbě baráku jednu úplně prázdnou bílou místnost, takže se tam nic neodráží a světlo se jakž takž rozptýlí. Jinak by to byla katastrofa. Ale fotit třeba ve dne u světla dopadajícího z jedné strany z okna, to je fakt potom problém. 50% ploch tmavých , 50% ploch s takovým odleskem, že nepoznáš ani barvu. Venku je to mnohem jednodušší, ideální je ta půlhodinka, kdy Slunce zmizí za obzorem ale ještě je světlo. Ale mít ten čas...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: Ale fotit třeba ve dne u světla dopadajícího z jedné strany z okna, to je fakt potom problém.
No a takto jsem nucen fotit pořád ;) ........

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Dali.B píše:Nářadí máš slušné, jenom s tím umělým světlem v interiéru je to fakt potíž. Já mám po přestavbě baráku jednu úplně prázdnou bílou místnost, takže se tam nic neodráží a světlo se jakž takž rozptýlí. Jinak by to byla katastrofa. Ale fotit třeba ve dne u světla dopadajícího z jedné strany z okna, to je fakt potom problém. 50% ploch tmavých , 50% ploch s takovým odleskem, že nepoznáš ani barvu. Venku je to mnohem jednodušší, ideální je ta půlhodinka, kdy Slunce zmizí za obzorem ale ještě je světlo. Ale mít ten čas...

Jo přesně, nebo jsem zkoušel fotit v noci, ale zase jsme u toho osvětlení, nebo blesk který nechá flek:

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z Modelissima 2 kousky :
NISSAN NISMO GT-R XANAVI JGTC 2002 (AA)
Obrázek
a FERRARI CALIFORNIA 2008 (HWE)
Obrázek

Odpovědět