Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od Dali.B »

Tak jenom pozor na závodního 500SEC ze Spa. To je jeden z nemnoha AA modelů, kde se mohou vyskytnot problémy se slitinou.

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

dík za info, tomu tvému se to vyhlo?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Zatím, ale myslím si, že to je jen otázka času.

Drafel

Příspěvek od Drafel »

Mám ten stejný jako Dali, ze stejné zásilky, ze stejného shopu a na dveřích spolujezdce se evidentně něco pod potiskem děje. Samozřejmě to budu dále sledovat. Ale tomuto modelu se opravdu raději vyhněte, ať vám nezůstanou jen oči pro pláč. Zatímco model Mercedes-Benz E-Klasse (W212) Avantgarde (iridiumsilbermet) - PMA, který už v době koupě vykazoval nepěkné vady laku (bubliny, mapy) ... po třech 4 letech v krabici vypadá úplně stejně a nic se neděje. K modelu jsem se včera po letech dostal a čekal jsem, že vytáhnu jen rozlámaný šrot a hle ... stále drží a vypadá stále stejně. Takže zajímavé.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Norev na cestě:
Citroën Ami 6 1963 white
Obrázek

Citroën 2CV Fourgonnette grise
Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BoS BMW 2002 DRM 1975
Obrázek

Matěj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matěj »

Vážení sběratelé, nadpis zní co chystáte? Což o to. Já jsem se chystal nakoupit nějaké čínské modely. V prosinci mi přišel model Škoda Octavia 3 v 1/18. Celníci poslali do Škoda Auto dotaz , zda se nejedná o padělek. Jelikož se jedná o modely od výrobců Paudi, atd...., tak tyto modely nemají pro Evropu licence. Model chtěli na moje náklady znehodnotit. Tak nějak jsme se bavil se Škodou Auto a nakonec asi po měsíci mi model propustili, že mi ho tedy nechají, když to mám do sbírky. Bylo mi sděleno, že mi přijede domu ispekce ze Škoda Auto. Zatím tu nikdo nebyl. Musel jsem podepsat papír, kde jsem musel napsat, že nebudu kupovat modely Škoda v Číně. Dále mi bylo sděleno, že jim vadí, když si model koupím, poštou mi přijde. Ale nevadí jim, když si pro model zajedu do Číny a osobně si ho přivezu. To nevím , ale dle mého je to snad úplně jedno. Nechápu. Teď asi 14 dní řeším to samé s modely AUDI. Celníci vznesli dotaz, zda se jedná o padělky nebo ne. Audi si nechala tyto modely od celníků poslat na kontrolu do Německa. Usoudili, že to jsou padělky. Takže jejich verdikt zní znehodnotit. Takže je konec nakupování v Číně, protože Vám modely znehodnotí na Vaše náklady, tak Vás chci kluci zlatý informovat, aby jste nedopadli jako já. Jinak veselé velikonoce.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak to je moc zajímavé počtení.
A ty modely Paudi se nedají třeba koupit v USA nebo Austrálii, že když to přijde odtamtud, tak to nebude podezřelé ???
Jinak pořád lepší, než kdyby přišly banány, to by byly teprve oplétačky. :lol:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“