Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
jj, ale defacto je pořád na cestě do sbírky, protože ještě není vystavený ve vitríně
Gratuluju, to je prostě nádhera Úžasný velký kupé, tohle auto mě opravdu bere. Co je na něm z plastu?
Pokud to byl "jen" dvojnásobek,tak je to ještě poměrně slušná cena.
Co já vím,tak na německém bayi není v aukcích problém cena kolem 7000 Kč.
Tenhle už sice patří do relativně nových Artů,ale pořád je to kvalitní model.
E24 - ky 3.0 CSi a první M3 E30 jsou ovšem o dost vyšší liga.Stejně tak MB 190....a Jaguar XJ 13 ani nemluvě.
V dnešním marasmu všeobecné šmejdizace a nehorázného šetření stojí takhle kvalitní modely majlant.
Já je mám naštěstí z doby,kdy poměr cena a kvalita byl podstatně vyrovnanější.
E24 - ky 3.0 CSi a první M3 E30 jsou ovšem o dost vyšší liga.Stejně tak MB 190....a Jaguar XJ 13 ani nemluvě.
V dnešním marasmu všeobecné šmejdizace a nehorázného šetření stojí takhle kvalitní modely majlant.
díky
podvozek je už plastový
podvozek je už plastový
Kromě vrchu karoserie vlastně všechnoRosaV8 píše:Gratuluju, to je prostě nádhera Úžasný velký kupé, tohle auto mě opravdu bere. Co je na něm z plastu?
Bohužel už spadá do éry "optimalizace nákladů" stejně jako M5 a M535 I E28 - ten to odskákal jako první
aha, já počítal, že tyhle novější Millenia už stály kolem 3 tisícLubos5340 píše:Pokud to byl "jen" dvojnásobek,tak je to ještě poměrně slušná cena.
tak to si šťastnej člověk, že si je moudře kupoval hned a ne jako já
Jinak s tebou souhlasím, ty šestkové BMW jsou opravdu ještě lepší..
A máš nějaký web nebo nějakou prezentaci? Rád bych se mrknul a třeba ještě inspiroval
Naposledy upravil(a) deesse23 dne 13 bře 2015, 18:52, celkem upraveno 1 x.
Sériové SEC v černé a stříbrné stály svého času tak 2200 Kč a daly s občas pořídit i levněji.
Podle mne na Modelissimu snad byly i za 70 eur....ale nerad bych kecal.
M5 E28 jsem já kupoval cca za 1881 Kč včetně pošty.Dnes stojí 4x tolik.....?
Jelikož do BMW jsem nadšenenc,tak jsem je měl skoro všechny hned - jak od AA, tak Minichampsu.
Např 535 i E34 a 730 i E32 jsou v určitém směru na tom kvalitativně lépe, než některé soudobé Arty.
Největší kiks u těch Champsů je, že jim chybí vyhřívání zadního okna.Což na autech z konce 80 - tých let vypadá fakt blbě
M1 E26 od PMA je z dnešního pohledu nic moc model,ale ve své době to byla bomba.
Dneska stojí některé žádané kamufláže to co raritní Arty a Art Car "Warhol" už se občas vydraží za cenu velmi zachovalé Felicie
Podle mne na Modelissimu snad byly i za 70 eur....ale nerad bych kecal.
M5 E28 jsem já kupoval cca za 1881 Kč včetně pošty.Dnes stojí 4x tolik.....?
Jelikož do BMW jsem nadšenenc,tak jsem je měl skoro všechny hned - jak od AA, tak Minichampsu.
Např 535 i E34 a 730 i E32 jsou v určitém směru na tom kvalitativně lépe, než některé soudobé Arty.
Největší kiks u těch Champsů je, že jim chybí vyhřívání zadního okna.Což na autech z konce 80 - tých let vypadá fakt blbě
M1 E26 od PMA je z dnešního pohledu nic moc model,ale ve své době to byla bomba.
Dneska stojí některé žádané kamufláže to co raritní Arty a Art Car "Warhol" už se občas vydraží za cenu velmi zachovalé Felicie
web nemám a fotky na fórum dávat neumím.
Jedině do mailu
Jedině do mailu
Ta absence vyhřívání zadních oken by mě taky zarazila Ale to budou zřejmě ještě starší modely..?
A starší období BMW sbíráš taky? Myslím tím hlavně 60. léta a tzv. New Class, tam prý AA má taky kvalitní modely..
A ty Art edice máš taky? Teď nedávno jsem někde viděl modely 635 kolem 500 Eur..
A starší období BMW sbíráš taky? Myslím tím hlavně 60. léta a tzv. New Class, tam prý AA má taky kvalitní modely..
A ty Art edice máš taky? Teď nedávno jsem někde viděl modely 635 kolem 500 Eur..