Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Ve středu mi přišel Lamborghini Aventador J - MR Collection - červená metalíza
Nádhernej model na žádný fotce nevypasdá tak pěkně jako naživo
a ve čtvrtek Lamborghini Aventador LP700-4 - AutoArt - oranžová metalíza
Nevíte někdo kolik jich AutoArt vyrobil když je číslovanej já mám 1648.
a společné foto
Nádhernej model na žádný fotce nevypasdá tak pěkně jako naživo
a ve čtvrtek Lamborghini Aventador LP700-4 - AutoArt - oranžová metalíza
Nevíte někdo kolik jich AutoArt vyrobil když je číslovanej já mám 1648.
a společné foto
Sbírka modelů Citroën
BMW E30 M3 SPORT EVO DTM1992
E30 - univerzální sportovní náčiní v úpravě Prodrive vs.Simtek
Dlouhý časový odstup od vydání první série dokládá odlišný výřez předních blatníků.
E30 - univerzální sportovní náčiní v úpravě Prodrive vs.Simtek
Dlouhý časový odstup od vydání první série dokládá odlišný výřez předních blatníků.
Naposledy upravil(a) racing18 dne 18 led 2013, 18:39, celkem upraveno 1 x.
CMC - ze Světa Modelů :
MASERATI 300 S (1956)
R6 • 2993ccm • DOHC 12V • 191kW (260ps)
Ostatní fotky na mém photobucketu Dali_photos ZDE: http://s100.photobucket.com/albums/m5/D ... 1QQtppZZ20
MASERATI 300 S (1956)
R6 • 2993ccm • DOHC 12V • 191kW (260ps)
Ostatní fotky na mém photobucketu Dali_photos ZDE: http://s100.photobucket.com/albums/m5/D ... 1QQtppZZ20
Pěkná dvojice m3, chci se zeptat m3 od aa (fina dtm) je ze světaautíček?racing18 píše:BMW E30 M3 SPORT EVO DTM1992
Tak tak,ze Světa autíček.Zatím jediný shop kde byl svého času k mání.
No já si to myslel, jen jsem se chtěl ujistit. Ve čt jsem byl totiž v automodelech zlín a ptal jsem se na tento model, jestli je možné ho objednat. A samozřejmě jejich odpověd, že nejde. U aa je pouze možnost předobjednání. Vůbec mi nevěřili, že je nějaký v čr, expertiracing18 píše:Tak tak,ze Světa autíček.Zatím jediný shop kde byl svého času k mání.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Mikojan04 po přestěhování automodelu Zlín jsem tam ještě nebyl,když vidím ty jejich ""super"" ceny na e-shopu dělá se mi zle a vubec se mi tam ,když mám cestu nechce Jak to tam vypadá??Je to tam větší než v tom areálu Bati?? A obsluhuje tam pořád ta příjemná paní??
Prodejna je trošku menší, než měli v areálu svit. Po stěhování mají chaos v cenách u některých modelů. Některé neměli ani cenovku a nevěděli zjistit cenu. Našel jsem tam totiž od Ansonu Megana maxi (modrá plain body), Megana coupé (žlutá) a Porsche 959 (stříbrná) od motorboxu (na e-shopu je nemají). Obsluha je pořád stejná. Co se týče cen, máš pravdu, že jsou vyšší. Ale za to mají co jíní už ne.hurvajs píše:Mikojan04 po přestěhování automodelu Zlín jsem tam ještě nebyl,když vidím ty jejich ""super"" ceny na e-shopu dělá se mi zle a vubec se mi tam ,když mám cestu nechce Jak to tam vypadá??Je to tam větší než v tom areálu Bati?? A obsluhuje tam pořád ta příjemná paní??