WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Mohl by jednu kartu pro ukázku udělat, aby bylo jasné jaké data je potřeba doplnit / vyhledat
Sbírka modelů Citroën
-
jakmile to bude mít vytvořené,tak těm kdo budou mít zájem se na tom podílet ji jistě pošle,nebo dá přístup na on line vyplnění. pustil se do toho,takže cca týden dva a pak už se to tam bude sypat. Ale pustilo se to do světa s tím,aby viděl zda bude mít někdo zájem spolupracovat,aby nemrhal časem při stavbě funkního softu.
mrkni na
www.ewrc-results.com
at vidíš jak to je vzájemně propojené a jak to skvěle chodí a tak to bude propojené i s modely
mrkni na
www.ewrc-results.com
at vidíš jak to je vzájemně propojené a jak to skvěle chodí a tak to bude propojené i s modely
A od jakého doby by jako mělo být ? Protože třeba já pokrývám období od 70.let resp.od vzniku MS.
Vize je jednoduchá - zařadit do databáze co nejvíce existujících rallyových modelů v měřítku 1/43 a 1/18. Ideálně všechny
.
Každý kdo je ochotný s plněním databáze pomoct tak prosím kontaktujte Tomáše Wanku, on vám sdělí další informace.

Každý kdo je ochotný s plněním databáze pomoct tak prosím kontaktujte Tomáše Wanku, on vám sdělí další informace.
PORSCHE 959/50 Paris - Dakar Rallye 1986 (TSM)

Můj první a zřejmě i poslední TSM.V dané cenové relaci je víc než nepochopilné použitý materiál pneu.Kaučuk to rozhodně není.

Můj první a zřejmě i poslední TSM.V dané cenové relaci je víc než nepochopilné použitý materiál pneu.Kaučuk to rozhodně není.

možno material teraz zmenili za plast lebo niektore TSM modely mali problemy s použitou gumou
modrý Mondial, pekný Mondial 

Mam to u prvních OTTO modelů a až na klapnutí o sklo mi to zase tak nevadí.
Horší je když jsou kola napevno...
Horší je když jsou kola napevno...
Sbírka modelů Citroën
..po zralé úvaze a přečtení dopisu od T.Wanky myslím že ani né ...rallymodels píše: ....myslím,že by se mohl asi zapojit Svaťa.....

-
jsem zapoměl dát info k Fiestě. Viděl jsem ji na živo sice pouze street verze bílá,černá,ale nevypadá to nejhůř z krabice jsem to vytažené neměl,ale první dojem je dobrý,tak uvidíme jak budou vypadat závodní verze.
Ta Fiesta je tvarově absolutně vpořádku-aspoň podle fotek.Jediná vada je, že u té plastové karoserie jsou velmi mělké spáry dveří a kapot.Což se možná u závodní verze trochu stratí.