Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:To jako že jsem to nepřiznal dřív?
Ne, tím jsem myslel ty alchymistické úpravy fotky. :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

aha :)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

neviem ci to je az taka výhra odporucat 348ku porovnaním s Elite Testarossou a 288 GTO ;)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Hele, já jsem tady nikde netrvrdil, že 348, 288 GTO nebo Testarossa jsou nějaké obrovské výhry. Já tady jen tvrdil, že to nejsou průsery ve stylu F50, 360 Modena a pokud bych pokračoval, tak dále 166 MM, 512 S a dovolím si ještě přidat 250 LM a 458 Italia (jinak pěkný model, ale ty kola to celé zabijou).

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No Dalibore, ani to bych netvrdil.Pokud u 512 S neberu velmi zjednodušenou pohonnou jednotku,tak z exteriéru je 348 TB podstatně horší a osobně bych 348 dal na úroveň 250 LM, 166 MM, 360 a podobným nezdarům.
Proč 348 TB velká bída? Trošku vyšší profil pneu, ale celkově řadím na úroveň 575M nebo 288 GTO
Ale možná Stevko měl na mysli,že jsi to dával na roveň 288 GTO a Testarossy. Což mezi náma kam se 348 TB svým odfláknutým zpracováním hrabe na tyto modely.Osobně si ale myslím,že ta tvá 348 TB časem bude následovat 166MM. To ale asi až skončí tvoje zašprajcování. :D Všechno chce holt čas. :)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ja som hlavne myslel to, že HW Testarossa a 288 GTO (+ F50, a 360 Modena) su (aspon v mojich očiach) vyslovene Bburagoidné modely...vylepšené o detaily, a kusok sa zapracovalo na nich, ale stale su to ciste low-endy hrubeho zrna (+-elite fotolepty a potlačené okná)...kdežto uz napriklad Elite 308 alebo Mondial su uz akoby inej generacie a podobaju sa viac na Kyosho alebo Aa...preto mi to porovnanie s 348 s nimi (zvlášť pretože je to uplne nový model, ktory nema nic spolocne s Bb alebo Maistom, Mirou...) pripadá ako urážka, Dalibor :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jo, já jsem tě myslím Stevko pochopil dobře, že také Testarossa a 288 GTO jsou podle tebe mizérie, podle toho jsem i reagoval. Sváťa si to překroutil, že jsou podle tebe mnohem lepší než 348.

Sváťo, zatímco u 348 hovoříme o ne zcela jemně provedené masce, trošku vyšším profilu pneu, trošku zapadlých předních kolech (na což jsi vysazený), na některých kusech trochu horším slícování, což lze vyřešit např. výběrem z více kusů nebo troškou štěstí.
Ale u 512 S bohužel nemá ani smysl hovořit o zjednodušeném provedení motoru. To je totiž v porovnání s ABSOLUTNÍ tvarovou disproporci celého modelu úplně nepodstatné.
Sváťo, abych poslal 348 za 166MM, to bys musel nejdřív prodat všechny svoje 512S. ;)

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No Dalibore, Mattel by tě měl zaměstnat a královsky zaplatit za takovou krásnou propagaci jeho 348 TB.Jsi zatím jedinný,kdo tento model takto vehementně obhajuje.Možná proto,že jsi ho asi pořídil za šerosvitu.,a teď si to nechceš přiznat,že jsi se spletl.což je lidské . :)
U 512 S jsem měl původně záměr jít do již avizovaných modelů od GMP,ale firma bohužel přišla na buben.Je fakt,že u těchto matteláckých modelů jsem trochu snížil světlost "domluvou".Pokud ale někdo tyto modely vyrobí lépe,pochopitelně půjdou z domu.Tak až se takto stane, tak písnu a ty se pak zbavíš 348 TB - domluveno? :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

OK Sváťo ;) , pak ti ji prodám, aby tě nemrzelo, že si ji propás. :lol:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..a kolik mě doplatíš, když si ji vezmu :?: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“