Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Tak 458 GT2 je ve stylu 599 XX, akorát ty nálepky Le Mans mě štvou. Krásné je i FF.
Proč 348 TB velká bída? Trošku vyšší profil pneu, ale celkově řadím na úroveň 575M nebo 288 GTO. Rozhodně to není průser na způsob F50 nebo 360 Modena.
Proč 348 TB velká bída? Trošku vyšší profil pneu, ale celkově řadím na úroveň 575M nebo 288 GTO. Rozhodně to není průser na způsob F50 nebo 360 Modena.
Podívej se na MO-slícování hrozný, rozšmatlaný utopený kola-řekl bych tak na úrovni Mira-osobně to beru jako děsnej propadák-jen se mrkni -nechce se mě to sem přetahovat 

Nemusím koukat na MO, mám ho ve skříni, ale ještě nenafocený a taková hrůza to není. Ten žlutý na MO má nějaká divná kola, červený zase rozhozené slícování. Asi to chce nebrat na první dobrou, ale trochu překontrolovat.
Tak to jsi mě překvapil Dalibore, že jsi do 348 TB šel.Mě už od začátku odradila tato fotka :

Už ta jejich(Matellácká) "inovace" předních masek je úděsná.Ale třeba pak si to dáš do vitríny zadní částí.

Už ta jejich(Matellácká) "inovace" předních masek je úděsná.Ale třeba pak si to dáš do vitríny zadní částí.

..asi tak.Zatím ho stále mám a HWE mě zatím nepřesvědčil,abych provedl výměnu. 

Tož ten co to fotil, by i exoto dokázal nafotit tak, že by bylo k nerozeznání od bburaga. Maska je ve skutečnosti černá, ne šedá, přední spoiler taky černý, ne bílý. Boky jsou krásně hladké, ne pokrčené. 
Ne, vážně, taková hrůza to není, můžete mi věřit, v klidu se to dá postavit vedle eliťácké Testarossy nebo 288 GTO. Z toho všeho co mám, co jsem od Elitu nevyloučil, zatím pořád takový startovací, ještě přijatelný základ (tedy nejhorší co mám), představuje Dino 246 GT.

Ne, vážně, taková hrůza to není, můžete mi věřit, v klidu se to dá postavit vedle eliťácké Testarossy nebo 288 GTO. Z toho všeho co mám, co jsem od Elitu nevyloučil, zatím pořád takový startovací, ještě přijatelný základ (tedy nejhorší co mám), představuje Dino 246 GT.
Dalibore,to jsem zesvětlil na počítači já,aby vynikla ta hrozná maska.Ale jelikož mě jeden takový kousek prošel taky rukama,tak podle mě to je jedna z nejhorších Elitek vůbec-bohužel..
Tak příště prosím nepodvádět.
Vzdávám to, už si vůči 348 definitivně zašprajcovanej, jo to znám.

To jako že jsem to nepřiznal dřív? Kupoval jsem to v únoru pro kamoše z Mostu ve žluté barvě . A od té doby jsem zašprajcovanej-ale fest