WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od Stevko86 »

hahaha, normalne som si ten model vygooglil :D...njn reklama :? ...ale by ma zaujimalo čo abrexu tak strašne dlho trvá kym dostanu model do výroby...však Feliciu alebo 110R, kolko na nich už čakáme? 2 alebo 3 roky minimalne
modrý Mondial, pekný Mondial :)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Ford Fiesta WRC: Tak tady to vypadá,že ten plast je nastříkaný. Nebo, že by se tak leskl vylisovaný plast. Jinak souhlas se Svatou ty spáry jsou opravdu málo hluboké,ale s reklamami se to snad trochu ztratí ;)
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/15089/ ... 151110891/
Jinak shodou okolností jsem kdysi pořídil Forda - taky plastáka a na setrvačník,takže při natáhnutí dozadu mám rally závody v baráku Obrázek
Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Trochu jsem studoval S1 od Otíka. Zdá se mi to,nebo to zadní křídlo u modelu nějak moc přečnívá do stran od těch nožek?? :roll: (viz.foto)
Obrázek
Obrázek

racing18

Příspěvek od racing18 »

S1 byla ve dvou evolucích tak jestli tohle není evo 2 i když SanRemo byl vlastně debut S1 v MS tudíž neměly ty správné podklady.Je to jenom moje fabulace po skutečných rozdílech jsem zatím nepátral. :?

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Tady na fotu to jde vidět,mají to podle mě špatně. To širší křídlo bylo zřejmě později,jak píšeš Jirko.
Obrázek

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Tenhle detail bych jim odpustil a neřešil bych nohy na křídle. Díval jsem se na fotky co mám z legend a skutečně to vypadá že to dělali podle dostupné verze kde je to tak jako na modelu.Což vypadá že původní křídlo na skenovaném autě nebylo.

martin

Příspěvek od martin »

V minulosti sme sa bavili o S4 vo farbách Totip (výrobca AA) a "nesprávnom uvedení vodiča" na ľavej strane vozidla. U mňa to bolo tiež blbo a tak mám po reklamácií model č. série 45. Prebehla bezproblémová výmena kus za kus u p. Funkeho v rallye-fanshop.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

... a kdo platil poštovné,když jsi model vracel ;)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ale však cele kridlo je iné...na tej na Otto exemplari skoro nevidno na zadne okno cez ten chladič oleja pod kridlom...aj nohy kridla su nejake ine...to kludne moze byt nejaka evolucia, len staci najst spravne foto :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

racing18

Příspěvek od racing18 »

http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4380,d.ZG4
Podle videa je patrné,že se Otto nechal inspirovat druhou evolucí což je nemilé zvlášť u rezinu.Více důrazu by rozhodně neuškodilo.Teď už snad jen čekat na nejistou druhou verzi. :?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“