WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Asi si tady někdo popletl asfaltovou soutěž s nějakou deštívou šotolinovou soutěží....
To není ovšem dílo pomateného majitele, to soudruzi od AA rozšiřují svou nabídku o Mudy verzi.
Dnes mi ji pan Borský nabízel, že ji má v objednávce na novinky.
Příplatek za bahno bude cca 30 éček, to si ji můžete klidně protáhnout kaluží a MÁTE TO ZADARA !
Dnes mi ji pan Borský nabízel, že ji má v objednávce na novinky.
Příplatek za bahno bude cca 30 éček, to si ji můžete klidně protáhnout kaluží a MÁTE TO ZADARA !
O to víc je to zarážející.Scházející stopy po stěračích působí nepřesvědčivým dojmem.Něco podobného už tu bylo tuším u Xsary od Solida.Podle mne to model spíše dehonestuje a k asfaltům se vůbec nehodí.Mimochodem tady je potvrzení,že S4 ze SanRema je v limitu pouze 1000 ks.
Manufacturer: AUTOart
Catalog Number: 88619
Scale: 1:18
UPC: 674110886191
Categories: Cars
Sport/Rally
Description:
Limited edition of: 1000 pcs
Manufacturer: AUTOart
Catalog Number: 88619
Scale: 1:18
UPC: 674110886191
Categories: Cars
Sport/Rally
Description:
Limited edition of: 1000 pcs
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato pleteš se, na šotolině se taky jelo Jinak s tímto zaprasením model opravdu nechcisva57 píše:Asi si tady někdo popletl asfaltovou soutěž s nějakou deštívou šotolinovou soutěží....
Jirko a nebude ta limitka 1000ks právě ta zaprasená S4 ??
Údajně snad obojí by mělo být po tisíci.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
S4 Totip je doma
Tak pár foto. Lancie Totip - Rally Sanremo 1983 (Kyosho) vs. 1986 (AA)
Tak pár foto. Lancie Totip - Rally Sanremo 1983 (Kyosho) vs. 1986 (AA)
Pěkný pár Libore.Já pro tu svou musím teprv na poštu.Jsi asi jeden z mála co se může pochlubit takovouto sestavou poněvadž krátká 037 v Totipu je zatím v nedohlednu.
Pekný párik Libor. Tá moja je na ceste z Nemecka do Trenčína. U mňa bude tvoriť dvojičku s S4 z Monte a doplní dva Stratosy a Fulviu z Monte. Ešte keby vyšli ďalšie 037 od Kyosho.