WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
rallymodels

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od rallymodels »

Tak já mám Ascony 2 a vůbec neřeším,že jsou "nejhorší" a jak píše gary na Kalnaye byla radost koukat, i tu reklamu Luxhaus jsem si tehdy jako dítě maloval fixou na triko.
A abych nezahálel s SS - Subaru se světlama je na cestě a předešlé 2 mám už doma ikdyž je někdo zatracuje- já to něřeším,ale kdo nemáte ve vitrýnách tmavé kouty tak nedooručuju :D :D :roll:

racing18

Příspěvek od racing18 »

Což o to tehdy v 82.roce jsme na ni hleděli jako na zjevení když lítali kolem ZOO V Lešné.Pár dobrých fotek se mě tehdy podařilo. :)

gary28

Příspěvek od gary28 »

No chlapi já jsem myslel,že tady jsou samí zajíci.
A teď to vypadá tak okolo čtyřiceti. :P

gary28

Příspěvek od gary28 »

Jen tak mimochodem pamatujete RZty Bystřička ,Jarcová Prřno .....
Tenkrát si človek v tom vracáku v Pržně na to auto mohl sáhnout a nikomu se nic nestalo.
Teďka je to 2 Km.plná -pravá 3-2Km plná- levá tři- cíl.Dříve se postupovalo z přeborů teď postoupíš když koupíš nějaké Evo a jedem.
Tak nevím proč se všichni diví ,že mají všude hromady mrtvích a pase se na nich televize .

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Teď jsi to trefil. Rally v ČR už dávno není sportem těch, co to umí, ale jen těch co na to mají. Výsledek je jasný.
Kdysi za dřevních dob automobilového sportu to také tak bylo. Před vznikem profi továrních týmů to jezdili většinou šlechtici toužící po dobrodružství. Ale to byli vesměs nóbl jezdci, ne ty dnešní hovada.

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Jo gary,trefil jsi se.Nevim,ale těch zajíců tu asi až tolik nebude.V tom vracáku jsem párkrát klepal kosu ve spacáku a od velkejch chlapů olizoval slivovicu,ale mělo to nezapomenutelné kouzlo,spaní v keřících pod Moskvou,škemrání samolepek a žvýkaček. :D :D Na to asi nikdo kdo to zažil do smrti nezapomene. Ořechovské heslo "potrati nechoďte nám po trati" když litaly červené 131 Mirafiori, no ale to už se nám nevrátí.

martin

Příspěvek od martin »

Veľmi pekné kúsky gary. A že som tak zvedavý, aký je celkový počet rally modelov?

licer

Příspěvek od licer »

Tož u nás se rally nejezdilo, ale my zase pochtívali žvejky a samolepky od skokanů na lyžích :D

gary28

Příspěvek od gary28 »

No a řekl bych ,že Rally je u nás bohužel pochovaná.
Kdo by jel třeba ze Zlína kvůli Pechovi a Tarabusovi přes celou Republiku a pak stál 50 či více metrů od tratě a ještě se nechal buzerovat od nějakého puberťáka či opilce.
No a svět -na pro mě posledním San Remu měl asi č.70 Mortl/impreza Wrc.Startovalo tam asi5o Wrců + cca 20 továrních či kvalitních soukromích dvoukolek.
Dneska tam jede Ogier -kterému nefandím(i když uznávám jeho kvality) a dalších 5 aut které dostanou minutu a více.
A jsme na konci.
Když ještě skončilo IRC --kdopak asi na té Barumce bude? Kopecký,Kubica,Kresta,Pech. Mám to za rohem---pojedu se podívat.
Co se národních šampionátů týká tak v ostatních zemích je situace stejná jako u nás.
Takže cigaretové společnosti vraťe se do rally.
Ale jak píše Rallymodels je na co vzpomínat.
Rally modelů mám 53 a snad nějaké ještě budou.

racing18

Příspěvek od racing18 »

No tak já ještě zažil éru otevřených výfuků.Pamatuju Hubáčka a 200 RS jak tehdy přes Barák tj.bývalá stage Vizovice - Loučka si to práskaly kolem Partyzána.Bylo to vůbec moje první navštívení a jsem rád,že jsem je ještě stihnul.Na ořechovském okruhu jsem byl tehdy taky - jak to tam už si přesně nevzpomínám naprala Abarth 131 do sloupu el.vedení. Nebo legendární moravské safari Strážnice - Rohatec taky nezapomenutelný zážitek.Ale dost už bylo vzpomínek. :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“