Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
Tak třeba Bmw Z8 Kyosho vs. Aa.Dík
Mě by zajímalo srovnání Miury. Pořád po ní pokukuju a zatímci barevné varianty mě táhnou ke Kyoshu, tak zpracováním tíhnu k osvědčenému AA.
vyhrál Mikojan04 takže bude Bmw Z8 Kyosho vs. Aa
zítra bude RosaV8 ... kdo další ...
Kyosho má dva tóny interiéru, "č. 8" na SPZ, a když oba vozy na fotce je vždy vlevo:
AA
AA
Kyosho
Kyosho
Originál:
zítra bude RosaV8 ... kdo další ...
Kyosho má dva tóny interiéru, "č. 8" na SPZ, a když oba vozy na fotce je vždy vlevo:
AA
AA
Kyosho
Kyosho
Originál:
Sbírka modelů Citroën
Na těch fotkách je vidět,že AA je propracovanější.Nejvíc je to vidět na pantech kapoty-Kyosho-kovářská práce.
.
.
A motorový prostor, tam je to naprosto bez komentáře ve prospěch AA...
Ještě k Atlanticům : Bohužel autor opoměl fotograficky zdůraznit jeden z významných rozdílů a to výplně dveří.... Když mi pan Borský jako perličku sdělil poslední nákupní cenu Atlanticu od AA, která byla vyšší než u CMC, zde taky není co řešit.
Přimlouvám se zítra za tu Miuru pro Radka, ať neblbne s tím Kyoshem.
A za mě, na pozítří , prosím ten Reventón. Ať je vidět, jak špičkově slícovaný Die Cast od AA, který ač musí lícovat, což resin nemusí, se mu i z pohledu spar zcela vyrovná a za třetinovou cenu ho svou detailností a funkčností naprosto deklasuje.
Ještě k Atlanticům : Bohužel autor opoměl fotograficky zdůraznit jeden z významných rozdílů a to výplně dveří.... Když mi pan Borský jako perličku sdělil poslední nákupní cenu Atlanticu od AA, která byla vyšší než u CMC, zde taky není co řešit.
Přimlouvám se zítra za tu Miuru pro Radka, ať neblbne s tím Kyoshem.
A za mě, na pozítří , prosím ten Reventón. Ať je vidět, jak špičkově slícovaný Die Cast od AA, který ač musí lícovat, což resin nemusí, se mu i z pohledu spar zcela vyrovná a za třetinovou cenu ho svou detailností a funkčností naprosto deklasuje.
Bugatti Atlantic je urcite tazko porovnat lebo jedno je kovovo-plastová škrupinka ktorá sa čo najviac podobá originálu (Aa) a druhý model je ručná práca z netypického lisovaného materiálu a podzostavami šrubovanými k sebe v duchu tradičných a exkluzívnych modelov (CMC)...keby Aa bol lacnejší tak by sa mozno oplatilo vyberať čo kto z toho chce, ale kedze CMC pomaly vychadza lacnejšie tak fakt toto Aa nemôže vyhrať
Miura...ked niekto chce iný model ako SV, ktory jediny robi Aa tak nema inu moznost ako siahnuť po Kyoshu...to není zla alternatíva pretože napriklad Miura SVJ a SVR su krasne modely a tazko im čo-to vytknúť (samozrejme v porovnaní s Aa prehrávaju skoro vsetci výrobcovia čo sa týka jemnosti špár okolo otváracích prvkov)..sám mám doma SV od Aa a SVR od Kyo a uvazujem ze si zozeniem aj Kyošácku Miuru (ale este neviem aku farbu...hnedá sa mi velmi páči)....+ Kyo Miura má oklápací prístup k chladiču čo môže niektorých hračičkárov presvedčiť
P.S. : ale ako milovníka Espady som rád ze ju robí Autoart
Miura...ked niekto chce iný model ako SV, ktory jediny robi Aa tak nema inu moznost ako siahnuť po Kyoshu...to není zla alternatíva pretože napriklad Miura SVJ a SVR su krasne modely a tazko im čo-to vytknúť (samozrejme v porovnaní s Aa prehrávaju skoro vsetci výrobcovia čo sa týka jemnosti špár okolo otváracích prvkov)..sám mám doma SV od Aa a SVR od Kyo a uvazujem ze si zozeniem aj Kyošácku Miuru (ale este neviem aku farbu...hnedá sa mi velmi páči)....+ Kyo Miura má oklápací prístup k chladiču čo môže niektorých hračičkárov presvedčiť
P.S. : ale ako milovníka Espady som rád ze ju robí Autoart
modrý Mondial, pekný Mondial
mna osobne by zaujímalo porovnanie na BMW V12 LMR (víťaz Le Mans 1999)...Maisto vs Kyosho...lebo ten model plánujem a podla mna to vychádza dost na tesno
modrý Mondial, pekný Mondial
add Dali ono to tam je ale pouze u AA, takže jsem to nedával:
Bugatti 57SC Atlantic
jsou tam ty funkční otvírátka, jinak modely jsou proporčně jiný hlavně na zádi je to vidět...
Bugatti 57SC Atlantic
jsou tam ty funkční otvírátka, jinak modely jsou proporčně jiný hlavně na zádi je to vidět...
Sbírka modelů Citroën
Miura
AA žlutá- červená Kyosho
+ AA mlhovky lepší
- AA nemá anténu a zrcátka
Kyosho masivnější
oba modely mají jíné mřížky...
Interiér, Kyosho trochu víc (pásy a větrací otvory).
Kyosho lepší motor
AA žlutá- červená Kyosho
+ AA mlhovky lepší
- AA nemá anténu a zrcátka
Kyosho masivnější
oba modely mají jíné mřížky...
Interiér, Kyosho trochu víc (pásy a větrací otvory).
Kyosho lepší motor
Sbírka modelů Citroën
další bude
Reventon MR x AA chtěl Dali
Corvette Z06 HW x AA
Alfa Spider Ricko x Minichamps
Lamborghini Countach 5000 Kyosho x AA
Ferrari 458 BBR x Hot Wheels Elite
Nová nabídka na svátky:
R8GT Maisto vs Kyosho
Dodge Challenger Concept Maisto vs Highway61