Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od Stevko86 »

no hej no, pokial človek Enzo nemusí tak je to zbytočné...mne kamarat ponukal HWE Enzo v červenej (nejaka ina edicia s červenymi sedadlami), v krabici...za 40e...to je super cena (má len odlomene jedno spätné zrkadlo, ale to ma nejak netrápi)...ale ked vidim tie nepodarene predne svetlá a zlícovanie prednej a zadnej kapoty, koberčeky v interieri (enzo žiadne nemá mať) alebo leptané brzdove kotúče ked má mať carbonove brzdy + ešte nejake tie odlišnosti..tak sa proste neviem odhodlať ku kúpe, buď BBR ale žiadne iné :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

...u toho slícování - záleží na tom, na jaký kus narazíš. A brzdy leptané, nebo karbonové- to neřeším-když to máš ve vitríně, tak na první pohled nepoznáš,který je BBR a HVE. A abych dával takový peníze za BBR-to mě to auto za to opravdu nestojí :)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Stevko86 píše:určite lepšie než ten šmejd od HW/HWE :)...a navyše bolo toto Enzo za skvelu cenu nie? :) minule som videl krasne biele od BBR na predaj, ale neviem, mne sa proste to Enzo nepáči :(
Přesně tak Stevko.Pro mne je BBR záruka kvality a myslím ,že jsem vyhandloval poměrně příznivou cenu jinak bych do něho ani nešel.Doba kdy se jednalo o exluzívní model je už nenávratně pryč.Proti těm různým Mattelům co se dnes dají sehnat pomalu za hubičku a už je žádný ani skoro nechce si BBR svou cenu podrží,už vzhledem k výrobnímu limitu.Enzo tvarově nijak neoslní,jedná se spíš o funkční řešení,ale spolu např. s F40 představují určité milníky v produkci Ferrari.Chápej Svaťu,on má nepoměrně širší záběr a nalezne uspokojení v mnoha jiných modelech.Je to systematický sběratel zatímco já spíše nahodilý.

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

Stevko86 píše:jj to je pravda, kašlú na krasne autá zo 60tych rokov...aspon by mi mohli splniť sen a spraviť konečne Iso Grifo :)...500 Superfast si spravím sám :D...ja ten Mistral moc nemusím, ale v tej farbe vyzera minimalne zaujimavo :)
za Iso Grifo bych se taky přimlouval :-)

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Jak jinak než Megane :D
Obrázek
Naposledy upravil(a) HOPPA dne 27 lis 2013, 20:17, celkem upraveno 1 x.
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Wartburg 353 IST

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Vypadá krásně, obzvlášť maska se jim moc povedla :) jen škoda, že není otvírací, ale stejně mám pocit, že na mě bude čekat pod stromečkem.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

to jo no, co naděláme ,,,,,
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek

jau