Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
..no zatím asi ne,jelikož by byl můj gif v podpisu asi nekonečný-ale i tak díky 

právě tu velikost jsem měl na mysli. to by byl takový celovečerní/celonoční gif
Sorry za OT

Sorry za OT

FaceBook > uživatel mihals 1:18
né,to je v pohodě,ještě jednou díky za nabídku-vážím si jí 

Barkas BT 1000

dnes mi přišel:
1)nechtěl jsem "zaprášenou verzi" ale jiný nebyl mam posledního – modrého jsem chtěl.
2) co se týče laku je kvalitně nalakování, nejsou hrudy a je to v pohodě (zaprášený bych raději neměl, ale co nadělám)
3)kabina je super detaily jako maska, světla, stěrače jsou na úrovni NEO a celá bouda je pěkná.
4) zadek je na tom trochu jednodušeji a je to vlastně rám s destičkou na které jsou okraje, mohl tam být třeba naviják, nebo kovové nájezdy, pár detailů by to sneslo, je tam jen nádrž výfuk a rezervu
5)interiér je udělán pěkně, volant má moc tlustý věnec
6) celkově je model velmi pěkný, přišly mě jen špatná světla na střechu, tak jsem psal aby mi pan Knopp poslal ty co má na webu.
7) model je zadělán na dřevěném podstavci a zabalen je velmi dobře.
dnes mi přišel:
1)nechtěl jsem "zaprášenou verzi" ale jiný nebyl mam posledního – modrého jsem chtěl.
2) co se týče laku je kvalitně nalakování, nejsou hrudy a je to v pohodě (zaprášený bych raději neměl, ale co nadělám)
3)kabina je super detaily jako maska, světla, stěrače jsou na úrovni NEO a celá bouda je pěkná.
4) zadek je na tom trochu jednodušeji a je to vlastně rám s destičkou na které jsou okraje, mohl tam být třeba naviják, nebo kovové nájezdy, pár detailů by to sneslo, je tam jen nádrž výfuk a rezervu
5)interiér je udělán pěkně, volant má moc tlustý věnec
6) celkově je model velmi pěkný, přišly mě jen špatná světla na střechu, tak jsem psal aby mi pan Knopp poslal ty co má na webu.
7) model je zadělán na dřevěném podstavci a zabalen je velmi dobře.
Sbírka modelů Citroën
No jo,sežere spoustu místa,s tím jsi smířený? 

Bartík půjde ještě do IFY a Robura, jestli je někdo vyrábí nebo vyrábět začne a to bude potom sežranýho místa 

Naposledy upravil(a) deesse23 dne 07 úno 2012, 18:19, celkem upraveno 1 x.
Nevěřim že IFA a Robur bude v 1/18 
jinak Barkas tím že je to dodávka tak se vejde i s naloženým trabantem do mé klasické police...
První police Panhard (majitel byl Citroën než to ukončil)
Pak DDR kolekce:

jinak Barkas tím že je to dodávka tak se vejde i s naloženým trabantem do mé klasické police...
První police Panhard (majitel byl Citroën než to ukončil)
Pak DDR kolekce:
Sbírka modelů Citroën
Dik za foto Barte. Zaujimavy model, ale skoda tej ceny ...