Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
nad tímhle jsem taky uvažoval..
právě a navíc je to krásný auto i když raději bych uvítal, kdyby to nebyl resin, ale třeba CMC
..no podle mě můžem být rádi,že to vůbec někdo vyrobil. A takových krásných sporťáků je spousta,kterých si Die-Cast firmy vůbec nevšímají...
to je pravda
jj to je pravda, kašlú na krasne autá zo 60tych rokov...aspon by mi mohli splniť sen a spraviť konečne Iso Grifo ...500 Superfast si spravím sám ...ja ten Mistral moc nemusím, ale v tej farbe vyzera minimalne zaujimavo
modrý Mondial, pekný Mondial
FERRARI F60 ENZO - BBR
Tak dlouho jsem zvažoval odstín na AM Vantage z reedice od AA až jsem se chopil příležitosti a rázem nebylo co řešit.V tomto případě je to jednoznačné.Mít aspoň jedno BBR ve sbírce není určitě na škodu.Že je "ojeté "(myšleno z druhé ruky) mě nevadí,na nové bych stejně neměl.
Tak dlouho jsem zvažoval odstín na AM Vantage z reedice od AA až jsem se chopil příležitosti a rázem nebylo co řešit.V tomto případě je to jednoznačné.Mít aspoň jedno BBR ve sbírce není určitě na škodu.Že je "ojeté "(myšleno z druhé ruky) mě nevadí,na nové bych stejně neměl.
určite lepšie než ten šmejd od HW/HWE ...a navyše bolo toto Enzo za skvelu cenu nie? minule som videl krasne biele od BBR na predaj, ale neviem, mne sa proste to Enzo nepáči
modrý Mondial, pekný Mondial
No tentokrát se musím HWE zastat. Měl jsem na porovnání doma moje Enzo od HWE a od BBR.A musím konstatovat,že až zase takový rozdíl pro mě tam nebyl, abych musel pořizovat několikanásobně dražší BBR, jelikož se mě Enzo taky nijak zvlášť nelíbí.Takže v tomto případě mě Enzo od HWE úplně dostačuje...