Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Ondra

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Ondra »

HOPPA píše:Jedno malé OT a pak mlčím.Vymlouvat se na tablety,wifi atd. atd. je dost ubohé.Čeština je jen jedna a má daná pravidla.A ať mi nikdo neříká,že nemůže zmáčknout y nebo i-mě nebo mne??? Nebo při řízení auta si taky uděláš svoje pravidla???? Chtěl bych vidět touto generací napsaný dopis nebo vyplněnou složenku.Trapné a smutné................
Nic na tom nevidim trapneho nebo smutneho narozdil od srovnani s rizenim.Pokud budu psat slozenku nebo dopis tak se k tomu i tak postavim, narozdil od prispevku do fora, ktere jednou prectete a uz se jim nebudete zajimat.Jestli si nekdo nedokaze domyslet carku nebo hacek, tak mu doporucuji at moje prispevky necte a take nedela ze sebe domysliveho svetce.
A mimoto tento prispevek pisu paradoxne z mobilu.

Marfil13-Dekuji, fotky budou nejpozdeji o vikendu.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já jen k tomu ještě dodám k reakci na předchozí přízpěvek : "komu není s hůry dáno, v apatice nekoupí" ;)

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Ondra má vkus na auta, proto se ho trochu (jako zástupce střední generace) zastanu. Na fórech bychom měli být poněkud tolerantní a mít více vášně pod kontrolou. Čeština, která se dá vidět jinde na "odborných" fórech, nemá s normální "češtinou" už nic společného. Tady je to ještě zlaté. Lehké napomenutí ignorace češtiny je možná na místě, určitá úroveň je potřebná. Určitě bych se vyvaroval z toho dělat celostránkovou polemiku - to hlavně proto, že se tím odradí řada přispěvovatelů, kteří si jednoduše nevěří, nebo jednoduše nepatří mezi "ouřady". Já tady hledám a se zájmem prohlížím hlavně fotky - dělejme všechno proto, aby jich tady byl dostatek.. a ať to tu není jen a pouze (hezky česky) "One man show" :ugeek:

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tak fotky jsou na světě v předválečné klasice ;) .

rally43

Příspěvek od rally43 »

Pořádná Xsara WRC mi chyběla a za ty peníze co jí nabízely jsem prostě neodolal :oops:
Obrázek
Výrobce AA uvádí, že je to limitovaná edice a můj kousek má číslo 1148 / 2000 - takže asi žádná extra rarita :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

I Když cabria zrovna nemusím,Tak tento Jaguar mě svou barevnou kombinací dostal.
Z Modelissima JAGUAR XJ-S CABRIO 1988-AUTOart
Obrázek
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

ten Jaguar je fakt pěkný kousek...
Nafot mi ho prosím ještě se střechou...
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Bohužel se střechou se nedodává :)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

tak nic, i tak pěkný model
Sbírka modelů Citroën

rally43

Příspěvek od rally43 »

Peugeot 206 WRC - #1 M.Grőnhholm - T.Rautiainen - Monte Carlo 2001 ( AutoArt)
Obrázek
Libore, ještě jednou díky za tip :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“