WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
No, nič v zlom, ale ten tlmič výfuku je fakt "hodný" modelu za 200€. Veď to už aj Bburago by ho spravilo lepšie
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Možná chtějí nastartovat stejný trend, který se už nějakou dobu úspěšně vyvíjí u plastikových modelů. Vydají model a pak ještě přidají za x-peněz opravné a vylepšující sady
Uvědomte si pánové,že to je pouze presentační model,nikolv finální prodejní model. Takže tam předpokládám,že to bude ok.
Dúfam že Sváťa má pravdu lebo okrem zlých proporcií tam tie chrómové ukončenia nemajú čo robiť...
Takových faux pas tam bude asi víc.Někde jsem např. četl údiv nad neotvírací celou př.kapotou co by měla fungovat jako u 037 teda být kompletně snímatelná.
Síce sa skladá celý predok, ale je tam aj menší "servisný otvor".racing18 píše:Takových faux pas tam bude asi víc.Někde jsem např. četl údiv nad neotvírací celou př.kapotou co by měla fungovat jako u 037 teda být kompletně snímatelná.
No ano,u Signature šli zase touto cestou.Mít oboje funkční by bylo asi příliš.
Otvorené to síce vyzerá zaujímavo :
Ale "buďme radi" že nešli touto cestou lebo čo záves to 20€ navyše...
Riešenie sa však vždy nájde, inšpirácia pre šikovné ruky, síce 1:43 ale výsledok je slušný :
http://www.michalmusil.cz/?p=293
Ale "buďme radi" že nešli touto cestou lebo čo záves to 20€ navyše...
Riešenie sa však vždy nájde, inšpirácia pre šikovné ruky, síce 1:43 ale výsledok je slušný :
http://www.michalmusil.cz/?p=293
Nedalo mě to a porovnával jsem to se skutečným autem a teda nějaké zlé proporce jsem nenašel.Ale třeba máš lepší postřeh.Tak co kdyby jsi to doložil třeba nějakýma porovnávacíma fotkama? No snad jen ty přídavný světla nemají být tak vysunutý dopředu. A co se týká koncovek výfuku,tak na záběrech Z RAC a RMC to není tak vidět.Tak taky bych uvítal foto, jaký koncovky tam mají vlastné být.DíkyFabi píše:....... lebo okrem zlých proporcií tam tie chrómové ukončenia nemajú čo robiť...
Pôvodne sme sa začali baviť o výfuku a jeho koncovkách, nie o celom aute. Ja som len poukázal na chrómové koncovky ktoré som nikde na fotkách nenašiel, a upevňovacie objímky sú v prevedení AA podľa mňa moc hrubé...sva57 píše: Nedalo mě to a porovnával jsem to se skutečným autem a teda nějaké zlé proporce jsem nenašel.Ale třeba máš lepší postřeh.Tak co kdyby jsi to doložil třeba nějakýma porovnávacíma fotkama? No snad jen ty přídavný světla nemají být tak vysunutý dopředu. A co se týká koncovek výfuku,tak na záběrech Z RAC a RMC to není tak vidět.Tak taky bych uvítal foto, jaký koncovky tam mají vlastné být.Díky