Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Naposledy upravil(a) deesse23 dne 30 pro 2011, 18:05, celkem upraveno 1 x.
Pěkný model, pěkná fotka, můžeš si ještě nafotit fotosumář, modelů si pár letos taky měl 

Sbírka modelů Citroën
dík
fotka ale mohla být lepší, měl jsem málo světla a s bleskem jsem to nechtěl fotit..
Fotosumář ještě doplním

Fotosumář ještě doplním

kachna bleskem docela šla, fotil jsem to tak na vánoce a tmavá barva bleskem nejsou problém...
Co ty přední blatníky a blinkr Norev vs Minichamps kdo je podle tebe má správně?
Co ty přední blatníky a blinkr Norev vs Minichamps kdo je podle tebe má správně?
Sbírka modelů Citroën
..Norev se mi zdá, že je má líp posazený vůči nárazníku.. Ty blinkry zas Minichamps..
Když koukám na fotky od Barta, více se mi líbí ty od Norevu, polohou určitě, možná i tím tvarem, u Minichapsu jsou takový zapadlý mi přijde, ale model jsem v ruce neměl, jak říkám, jen z fotek.
Porsche 1/43 a 1/18
Mě to příjde lepší u Norev až na ty blikače, ale to že je Minichamps špatně vyšlo najevo až když jsem vedle postavil Norev 2CV
Sbírka modelů Citroën