Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od BaRT »

CX Neo:

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Sváťo, že to má obráceně stěrač, to bych ještě překousl, ale že to má volant na opačné straně, tak to už by mě štvalo. Jinak na tu hračkářskou firmu celkem slušně udělaný model, už by člověk řekl, tož to jo. Ale nakonec takové výstřely mimo, hračkárna se nezapře.
No jo Dalibore-až na tyto dva kopance to celkem jde.Měl jsem doma verzi se st.č.3 a s kamošem jsme to porovnávali i s Exotem, a kupodivu to tvarově odpovídá.
Ale jelikož dávám dohromady vítěze LM,tak zatím nedostatky překousnu a pokud tento model vyrobí někdo jiný a hlavně realističtěji,tak provedu obměnu.Je to pro mě hodně dost velký kompromis. ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Hmm... Mě se ty Shelby Collectibles nikdy nelíbily, ty Astony, všechny ty pofiderní Mustangy atd. Já se na ty jejich výrobky už ani nedívám, Jirka se chvíli kolem toho modelu točil, tak mě na to upozornil. Tož to bych se mohl na takový model vykašlat, než to pak zase měnit, jestli to někdo udělá správně. Já nevím, raději nemít všechno....

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To víš,každý máme jiný prioryty.Nebýt to vítěz LM 1966,tak by mě to koupit vůbec nenapadlo...Ale aspoň na rozdíl od tvých Bauerů je to v měřítku :)

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Jak je asi o mě známo, nemusím mít za každou cenu zrovna vítězné auto z daného závodu, ale když se mi libí totožné s vítězným a má hezčí "kamufláž" (podle mě), a třeba ani nedojelo závod, dám mu přednost, hold, každý jsme jiný a proto máme rozdílné sbírky a díky internetu se alespoň koukneme na fotky toho, co doma nemáme, ale k tématu - mě se opravdu velice líbí právě tento "nevítězný"-
Obrázek
Podle fotografii na různých shopech je i dosti detailně udělán, vše se otevírá -
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/12232/ ... shelby411/
...jak píše Dalibor - velmi jsem se o tento model zajímal, ale to řízení na opačné straně ... nevím co je k tomu vedlo ... to je zásadní chyba, a to nezkousnu, jinak bych ho bral.

licer

Příspěvek od licer »

Já někde četl, že byly vyrobeny repliky těchto GT40 a to jak z RHD tak LHD a že modely jsou udělány podle těchto replik

samuel

Příspěvek od samuel »

Jestli to nebylo uděláno podle těchto replik - http://www.superformance.com/gt40.aspx . Měly by snad být téměř shodné s originály. Ač se mi normálně repliky moc nelíbí, tyhle jsou fakt povedený.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

OTTO Citroën BX předobjednáno na květen :-)

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

racing18

Příspěvek od racing18 »

To já si nenechám ujít tohle MG. ;)
Obrázek
Pre-order č.247/1500
Naposledy upravil(a) racing18 dne 04 dub 2013, 13:01, celkem upraveno 1 x.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

...a já mám na květen
Obrázek

a na červen
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“