WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
A má v plánu ho v noční verzi někdo dělat,nebo je to tvoje(i moje) zbožné přání ?? 

za mě by bylo zbožné přání aby ho udělalo AA (dodržel bych řadu Xsara + Xsara Noční AA , C4 + C4 noční AA ve své sbírce) 
uvidíme na veletrhu

uvidíme na veletrhu
Sbírka modelů Citroën
-
Možná jsem chyběl,ale DS 3 WRC mé dělat AA ?
osobně vím jen o tom Norevu.
ke krásným rampám které byly ozdobou modelů , mají nynější "držáky lustrů" hodně daleko - je to jen konstrukce s osazenýma světlama,jako když posvařuješ rám z jeklů.
osobně vím jen o tom Norevu.
ke krásným rampám které byly ozdobou modelů , mají nynější "držáky lustrů" hodně daleko - je to jen konstrukce s osazenýma světlama,jako když posvařuješ rám z jeklů.
...tak v tom s tebou souhlasím.Akorát si myslím,že zůstane pouze u zbožného přání 

uvidíme na veletrhu, ale podle mě když měli Xsaru, C4 tak logicky tu DS3 budou chtít také
Sbírka modelů Citroën
..to byla jiná situace a momentálně se WRC nehřeje na výsluní jak ve sdělovacích prostředcích,tak výrobců modelů...
i když se jim tam vrátil VW - to bude v DE hodně propagované uvidíš
Sbírka modelů Citroën
-
Nelze soudit podle našich médií,které překrucují pravdu a předhazují národu jen krev a senzace.
WRC má bych řekl stále stejné množství příznivců po celém světě. Otázka je jak se změní propagace po (snad konečně) vyřešených změnách promotéra. Nejen v německu bude díky VW velká sledovanost,ale po "odchodu" Loeba je Ogier další fraancouz v top a navíc Sordo v DS a španělsko je pro ně asi důležitý trh.
WRC má bych řekl stále stejné množství příznivců po celém světě. Otázka je jak se změní propagace po (snad konečně) vyřešených změnách promotéra. Nejen v německu bude díky VW velká sledovanost,ale po "odchodu" Loeba je Ogier další fraancouz v top a navíc Sordo v DS a španělsko je pro ně asi důležitý trh.
No pánové, přál bych si,aby jste měli pravdu,ale momentálně jsem skeptik...