Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Aktuálny prírastok: AA, Citroen Xsara WRC, Stohl-Minor.

Koupil jsem Citroen CX od Norevu a jsem docela zklamaný, kvalita laku je žalostná , dveře mají jiný odstín než zbytek auta a na bocích jsou jakoby šrámy a model mi přijde celkově nedodělaný, jedině interiér vypadá pěkně.
jo slyšel jsem dost negativ na CX, mě má přijít zítra...
Sbírka modelů Citroën
tak je doma...

tak lak mam vpohodě. Konečně Norev použil plně zatažená okna a doufám že u toho zůstane.
Lícování dílů kapota, kufr dveře na super úrovni.
Lak na mém modelu je bez vad a všude stejný.
Trochu lepší by mohly být vůči NEO chromové části
Vůči NEO má kasle (kapota a přední okno) trochu jiné úhly a nejsem si jistý který výrobce to udělal dobře.
Mínus je že zavrhly úpravy podvozku jako to má DS a SM a nejde měnit světlá výška, proto je model stejně jako NEO trochu utopený (nebo v reálu v parkovací poloze...)
Já za ty peníze jsem spokojen

tak lak mam vpohodě. Konečně Norev použil plně zatažená okna a doufám že u toho zůstane.
Lícování dílů kapota, kufr dveře na super úrovni.
Lak na mém modelu je bez vad a všude stejný.
Trochu lepší by mohly být vůči NEO chromové části
Vůči NEO má kasle (kapota a přední okno) trochu jiné úhly a nejsem si jistý který výrobce to udělal dobře.
Mínus je že zavrhly úpravy podvozku jako to má DS a SM a nejde měnit světlá výška, proto je model stejně jako NEO trochu utopený (nebo v reálu v parkovací poloze...)
Já za ty peníze jsem spokojen
Sbírka modelů Citroën
Sváťo i jkdyž budou zadní dveře otevírací stejně by sis ho nekoupil a musim uznat že na spárách zapracovali.
Sbírka modelů Citroën
Konečně jsem rozbalil poslední kus, který mi ležel ve skříni z mých už hodně dávných únorových e-bayových nákupů.
Tak teď mám konečně čistý stůl.
ERTL Authentics od Auto Worldu :
DODGE Charger 500 383 Magnum (1971)
V8 • 383ci 6286ccm • OHV 16V • 224kW (300hp)

Další fotky na mém photobucketu Dali_photos2
Tak teď mám konečně čistý stůl.
ERTL Authentics od Auto Worldu :
DODGE Charger 500 383 Magnum (1971)
V8 • 383ci 6286ccm • OHV 16V • 224kW (300hp)

Další fotky na mém photobucketu Dali_photos2
Tak jsem CX-ko vrátil a vzal jiné z jiné prodejny, je lepší, ale stejně lak není úplně 100%, starší Norevy ho mají lepšíMartinV píše:Koupil jsem Citroen CX od Norevu a jsem docela zklamaný, kvalita laku je žalostná , dveře mají jiný odstín než zbytek auta a na bocích jsou jakoby šrámy a model mi přijde celkově nedodělaný, jedině interiér vypadá pěkně.
asi na té várce houpla kvalita, nebo dojížděly směnu. Moje i kámošovo je poslané z Německa a je vpořádku
Sbírka modelů Citroën
Tak jsem se konečně dočkal :
JAGUAR XJ-S TWR ETCC 1984-AUTOart

a k tomu ještě :
PORSCHE 911(997) GT3 RSR verze 2009-AUTOart

JAGUAR XJ-S TWR ETCC 1984-AUTOart
a k tomu ještě :
PORSCHE 911(997) GT3 RSR verze 2009-AUTOart