WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Když jsem ještě lepil plastiky, však mám je vlastně dodnes,v hasegaváckém manuálu byl jasně uveden zmíněný odstín a ten je pro mne určující.Samozřejmě SS ještě nemám,nemůžu srovnávat,ale stačí se podívat na 1/43 už tam je patrný tmavší nádech a rozhodně 555-tky počínaje už předešlým Legacy neměly s následujícími WRC shodný odstín.
Libore myslím,že to tak nejspíš bude.Problém je,že mám na shopu už jeden model odložený a chtěl jsem to sebrat jedním vrzem.
Libore myslím,že to tak nejspíš bude.Problém je,že mám na shopu už jeden model odložený a chtěl jsem to sebrat jedním vrzem.
-
Impreza - díkec já jsem spokojen
Jirko - všechny wrc subaru už měly metalízy a každá byla jiná a ty nenajdeš ani v ofi vzornících barev subaru jelikož byly odlišné od seriovek (info od lakošú)
navíc teda nevím zda je možné brát za bernou minci odstín barvy dle barviček (humbrol,revell,agama apod.) fyzicky ti můžu říct že i dle vzorníků těch folií jsou odchylky co šarže to v detajlu malinko jiný odstín,který vidíš až ve chvíli kdy je položíš na sebe.A to stejné je u barev pod stejným číslem můžou být lehké odchylky dle šarže.Nicméně si myslím,že není až tak podstatné zda tady případná odchylka je - pro odhodlání si dané subaru 555 nepořídit.
Ale netvrdím že odstín je 100% správný. U laků je spousta faktorů,které ovlivňují výsledný odstín barvy (podklad-tmavý - světlý plnič-pokud se na model vůbec stříká ,množství vrstev vrchní barvy-případné přelakování bezbarvým lakem na vrchní barvu,značka barvy ( Standox,PPg,Glazurit ,Spice Hecker ......)
Takže za mě tyhle dvě verze - dobrý.
Zda se podaří aby byla barva kastle a plastu použitého na ty rampy světel 100% stejná u Sainze MC se teprve uvidí až budou modely dostupné
Jirko - všechny wrc subaru už měly metalízy a každá byla jiná a ty nenajdeš ani v ofi vzornících barev subaru jelikož byly odlišné od seriovek (info od lakošú)
navíc teda nevím zda je možné brát za bernou minci odstín barvy dle barviček (humbrol,revell,agama apod.) fyzicky ti můžu říct že i dle vzorníků těch folií jsou odchylky co šarže to v detajlu malinko jiný odstín,který vidíš až ve chvíli kdy je položíš na sebe.A to stejné je u barev pod stejným číslem můžou být lehké odchylky dle šarže.Nicméně si myslím,že není až tak podstatné zda tady případná odchylka je - pro odhodlání si dané subaru 555 nepořídit.
Ale netvrdím že odstín je 100% správný. U laků je spousta faktorů,které ovlivňují výsledný odstín barvy (podklad-tmavý - světlý plnič-pokud se na model vůbec stříká ,množství vrstev vrchní barvy-případné přelakování bezbarvým lakem na vrchní barvu,značka barvy ( Standox,PPg,Glazurit ,Spice Hecker ......)
Takže za mě tyhle dvě verze - dobrý.
Zda se podaří aby byla barva kastle a plastu použitého na ty rampy světel 100% stejná u Sainze MC se teprve uvidí až budou modely dostupné
Souhlasím s Tondou,ale podstatně je důležitější,jak se podařilo Sunstaru tvarově strefit a tohle bohužel není šálek mé kávyrallymodels píše:,že není až tak podstatné zda tady případná odchylka je - pro odhodlání si dané subaru 555 nepořídit.

..že měly metalízy vím akorát jsem to nenapsal,jde mě o to aby jakýs takýs mezi nimi rozdíl byl.Aplikace obtisku mezi těma páry přídavných světel u MC pokud nepůjdou sundat bude asi trochu obtížnější. 

Nevím Svaťo co ti na ní až tak vadí jedině snad že je to Sunstar.Moje výtka by mohla spočívat u mnou očekávané noční verze v o něco větších parabolách přídavných světel příp.v nižším podvozku aby nevypadala vedle AA jako koza.
j

Naposledy upravil(a) racing18 dne 18 led 2013, 15:01, celkem upraveno 1 x.
Tak takhle kdyby to vypadalo jak na té fotce,tak bych do toho šel Sunstar-nesunstar 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko kde máš předobjednáné to noční Subo, na světautíček??
-
K aplikaci dekálů mezi světla není jediný důvod - jelikož jsou tam jen "rohlíky" což s cigárama nemá nic společného,takže model bude dle mě komplet hotový. Tož asi tak z mého pohledu.
No kde jinde než tam.Asi mu písnu,na M3 nemíním tak dlouho čekat.Jisté je,že Impreza tak brzo nebude když ani v Americe o ní není žádná zmínka.
Světelná rampa u repliky WRX - dlouhé tubusy.Ta původní byla k vidění při debutu na 1000 Lakes 1993.(Zdroj:SM č.47/1993,str.14,čl."Japonská invaze v auto mobilových soutěžích")

a její modelové ztvárnění od Sunstaru.

a její modelové ztvárnění od Sunstaru.