Modely Tatra

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Marfil13

Re: Modely Tatra

Příspěvek od Marfil13 »

Jirka píše:Také nic nevidím :-(
Dobře, tedy :D
Až bude více prostoru na focení, zkusím s tím něco udělat, ale že kolegové nevidí aspoň jinou barvu "koženého" interieru, než je původně béžově-nažloutlé cosi, je ostuda.. :D
- úpravy palubka:
Zbroušení příliš ostré hrany palubky, palubka přebarvena, naznačeny dva malé budíky, přebarvení volantu, dobarven "chrom" zpětného zrcátka.
- interiér:
Rytím naznačena struktura předních kapes ve dveřích, nástřik červenohnědé barvy jako čalounění sedadel a tapecu, nástřik šedé podlahy a zadní přepážky, do této přepážky vyříznuté okno a zaskleno folií, nabarvena řadička a ručka, na přední sedadla dodána zezadu chromovaná madla na držení, vyrobeny vnitřní kliky pro otevírání na zadní dveře.
- exteriér:
Stěrače dodány nové, opačný sklon, vyrobena jejich spojka, zatmavení drobných mezírek v přední mřížce chladiče oleje (původní je "přechromovaná"), vyvrtání otvoru do výfuku (netřeba dále barvit, základní plast je černý).

Už mě napadá další projekt, ten bude už dost zásadní, pravděpodobně pořídím ještě jeden stroj, který by měl být přelakován do světle modré metalízy....snad.. :mrgreen:

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Problém je v tom, že zmeny vidieť síce boli, no obrázky sa už nezobrazujú.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Ahaaa, mě se zobrazují, ale zkusil jsem je nahrát znovu, tak nevím.....?? Tak ještě počkám na feedback.

Takže přes Rajče...
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Marfil13 dne 03 srp 2017, 08:27, celkem upraveno 2 x.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Ten v rozobratom stave sa nezobrazuje, tie ostatné (Diplomat a zložená T87) sa zobrazujú.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Nevidím taky nic :-(

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Již nějakou dobu, se zde píše o různých úpravách "87" 1:18, ale zatím, se mi nezobrazila žádná fotografie.
Přidávám tedy něco i já, ale také zatím bez fotografii.
Mám kolegu, který se mi pustil do přestavby tohoto modelu na "dceřin svatební automobil", zatím jsem ten model neviděl, pouze na pár fotografiích, momentálně je rozebrán, karosérie nastříkaná "plničem" a nyní již v přesně té barvě, jako její velký vzor. Protože je onen kolega dosti vytížen, nevím jak dlouho bude trvat, než zde model představím a také ještě nejsme domluvení, kolik jiných úprav provede, bohužel vzal za své znak na kapotě, to se bude muset nějak dořešit.

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Takže jsem to trochu posunul a celé znovu předělal + zvolil barvu, která více odpovídá dobovému vzorníku, než metalízy, které jsou už prací novodobých renovátorů.
Více fotek ve vlákně o úpravách.
Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Řekl bych, že v původním laku vypadá elegantněji :-) Malý dotaz - na fotkách z e-shopu se mi zdají skla ne úplně čirá. Jaká je skutečnost? Díky

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Sklá sú zapatlané, stačí ich iba dobre vyčistiť.

T603

Příspěvek od T603 »

Já je mám tak křišťalově čisté, že už kžišťalovější byt nemůžou. :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“