Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Porsche
Dali moc pěkné Martini 

Sváťo, to víš, teď ty fotky zdaleka nedají tolik práce, tak jich je více
O 917/20 zatím neuvažuji, tu AA Martini kolekci nechci míchat s Minichampsem. A ten závod ve sprintu, co tahle jela mi přijde takový ne moc důležitý.

O 917/20 zatím neuvažuji, tu AA Martini kolekci nechci míchat s Minichampsem. A ten závod ve sprintu, co tahle jela mi přijde takový ne moc důležitý.
Ještě by to chtělo kolekci LANCIA - MARTINI - KYOSHO , že jo.hurvajs píše:Dali moc pěkné Martini

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dali to určitě
jinak tady máte stránky a i pěkné fota Martini(rally,LeMans...) http://martini.racing.photo.site.voila.fr/id42.htm

PORSCHE BOXSTER 986(UT) vs 987 RS60(Kyosho)

BOXSTER 987 S a 987 S RS60

Skupinové foto.....

BOXSTER 987 S a 987 S RS60
Skupinové foto.....
Jiz jsem videl prezentaci z autosalonu v Zeneve. Je to super kara a ma spolecne prvky s GT3 R Hybrid, nema ale "setrvacnik", ale baterii. Je otazka ale kolik z toho konceptu se dostane do produkcniho auta, jestli vubec nejake bude.Není co dodat...
http://www.youtube.com/watch?v=au1f1fyh1O0
A ještě další foto mé nejnovější UT models GT1 993. A připojuji také double foto obou silničních, které už mám dlouho - BLACK and WHITE.

..ta černá trochu zaniká,ale jinak pěkné
Jinak mezi tou silniční 993 a závodní není žádný rozdíl kromě těch závodních polepů.U 996 se však silniční verze od závodní liší

Jinak mezi tou silniční 993 a závodní není žádný rozdíl kromě těch závodních polepů.U 996 se však silniční verze od závodní liší

Na 993 jsem přece jen našel jediný rozdíl : a to anténa na střešesva57 píše:Jinak mezi tou silniční 993 a závodní není žádný rozdíl kromě těch závodních polepů.U 996 se však silniční verze od závodní liší