Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Lancia Stratos Kyosho. Z aukra za velice dobrou cenu. Je to bez origo krabice, tak uvidíme, jak se k tomu ČP zachová

Teda to jsi mě překvapil
Ale asi ji bereš spíš k doplnění kolekce, nebo ne? Zatím se setkávám spíš s názory, že tuto generaci lidi moc nemusejí. Taky jsem nad ní uvažoval, ale raději časem půjdu do GT500 od AA.

jj-přesně tak.Už to dlouho odkládám,tak jsem si řekl : teď a nebo nikdy 

...cena byla opravdu super lepší jsem dosud nezaregistroval.licer píše:Lancia Stratos Kyosho. Z aukra za velice dobrou cenu. Je to bez origo krabice, tak uvidíme, jak se k tomu ČP zachová

Pro zajímavost - cena téhle hračky a měl jsem jich v minulosti několik,tu tvoji pořizovací s přehledem překoná.Se z toho picnu.

http://aukro.cz/lancia-037-rally-cod-01 ... 80352.html

Po zkušenosti z MO jsem ho radši objednal.Nerad bych ho pak naháněl někde na cizích shopech.

Nad touto sedmou jsem dlouho váhal.Když tehdy vyšla nezdála se mě tak atraktivní jako předešlá šestka s vytaženýma blatníkama.Podstatnou roli sehrála mnou nabídnutá cena s kterou prodejce souhlasil.

Naposledy upravil(a) racing18 dne 19 lis 2012, 11:06, celkem upraveno 1 x.
Jseš si jistý,že to byla předešlá pětka